Liman kazasına rekor tazminat

Denize uçan otomobilde hayatlarını kaybeden Aysel ve Vecdet Eriş ile Zeynep ve Ahmet Gülhan’ın çocuklarına ödenecek tazminat belli oldu.

Liman kazasına rekor tazminat
Liman kazasına rekor tazminat
GİRİŞ 16.09.2014 19:09 GÜNCELLEME 16.09.2014 19:33
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Tekirdağ İdare Mahkemesi, 1 milyon 400 bin TL tazminat ödenmesine hükmetti.

Davacı müvekkillerin avukatı Necip Bağırsakçı, "Bugüne kadar karşılaşılan bir miktar olmadığı yönünde duyumlar alıyoruz. O yüzden verilen kararı biz de olumlu görüyoruz" dedi.

29 Mayıs 2012’de Tekirdağ Limanı’ndan denize uçan otomobilde hayatlarını kaybeden Aysel ve Vecdet Eriş ile Zeynep ve Ahmet Gülhan’ın çocuklarına ödenecek tazminat belli oldu. Tekirdağ İdare Mahkemesi, Ulaştırma Bakanlığı, Türkiye Denizcilik İşletmeleri ve Akport Tekirdağ Liman İşletmeciliği tarafından 1 milyon 400 bin lira tazminat ödenmesine hükmetti.

YORUMLAR 2
  • Mustafa YILMAZ 9 yıl önce Şikayet Et
    yani araba kullananın hiç mi suçu yok!. geminin kapakları kapanmaya yakın son anda içeri dalmak istiyor..burada kusurun büyüğü şöförde..ecel gelmiş o ayrı konu..öldü diye de sevinecek değiliz,allah rahmet etsin..parada bunun karşılığı olamaz oda ayrı bir konu..şunu çok açıık söyleyim hükümette bir sol parti olsaydı o hakimler asla bu kadar parayı vermezdi...miktar siyasi..neden söylüyorum..bu laik hakimlerin partilere göre aynı konularda verdiği kararları inceleyin görürsünüz..
    Cevapla
  • Cevat Öner 9 yıl önce Şikayet Et
    o para babanın tırnağını bile alamaz amma teselli olsun o hayatta ki en kıymetlilerini bir anda yitiren acılı gençlere. böyle gemiden araç çıkış iskelesi olabilir mi? üstelik yön levhası da yokmuş. madem doğru düzgün iskelen yok, bariyer koy, ışık koy arkadaş!
    Cevapla
DİĞER HABERLER
PKK/KCK'nin Almanya yapılanması sözde sorumlularından Saim Çakmak İstanbul'da yakalandı
Eski bakan Mehmet Ali Yılmaz evinde ölü bulundu!