İstanbul için uyarı üstüne uyarı!

Meteoroloji ve AKOM'un hava tahmin raporlarına göre, bu gece yarısından itibaren İstanbul şiddetli yağışların etkisi altına girecek.

İstanbul için uyarı üstüne uyarı!
İstanbul için uyarı üstüne uyarı!
GİRİŞ 17.09.2014 00:17 GÜNCELLEME 17.09.2014 08:16
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nden yapılan yazılı açıklamaya göre, cuma sabah saatlerine kadar Marmara Bölgesi ve İstanbul genelinde 20 ila 150 kilogram aralığında kuvvetli gök gürültülü sağanak yağması bekleniyor.

10 İLÇE'YE ŞİDDETLİ YAĞIŞ UYARISI

Yağışların; Istrancalar, Çatalca, Büyükçekmece, Arnavutköy, Sultangazi, Sarıyer, Beykoz, Sultanbeyli, Pendik ve Tuzla ilçelerinde şiddetli, diğer semtlerde ise çok kuvvetli yağacağı, gelecek sistemle hava sıcaklıklarının da 5 ila 8 derece azalacağı tahmin ediliyor.

KRİTİK NOKTALARDA TEDBİRLER ALINIYOR

İstanbul Büyükşehir Belediyesi İtfaiye, Yol Bakım ve Onarım Daire Başkanlığı, İSKİ, Park ve Bahçeler Daire Başkanlığı, Destek Hizmetleri Daire Başkanlığı ekipleri, meteorolojik tahminler doğrultusunda tüm birimleriyle kritik noktalarda tedbirlerini alıyor.

Muhtemel sorunlara karşı çalışmalar AKOM'dan yönetilecek.

KAYNAK: AJANSLAR
YORUMLAR 1
  • Mehmet Caner 9 yıl önce Şikayet Et
    Anlamadım Şimdi. "...ilçelerinde şiddetli, diğer semtlerde ise çok kuvvetli yağacağı tahmin ediliyor".Arkadaş şimdi "Şiddetli ve Çok Kuvvetli" terimlerinden biri diğerine göre az yağışı kastediyor ama gelde hangisi olduğunu bul.Belediye'nin hava tahmin raporlarını Kamer Genç hazırlıyor galiba
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Hamas’la ilgili en vahim iddiaydı! ‘Toplu tecavüz’ iftirasını İsrail de yalanladı
B sınıfı ehliyet değişiyor! İşte kullanabileceğiniz 125 cc motosiklet modelleri