Şiddetli yağışta otomobiller sulara gömüldü

Çanakkale'nin Biga ve Çan ilçelerinde yağış yaşamı olumsuz etkiledi. İki ilçede de cadde ve sokaklar göle döndü, ev ve iş yerlerini su bastı

GİRİŞ 17.09.2014 17:31 GÜNCELLEME 17.09.2014 17:32

Biga Yolindi Köyü'nde taşan dere sele neden oldu. Çan'da ise İbrahim Bodur Stadı sular altında kaldı.

Biga'da, bugün sabaha karşı başlayan şiddetli sağanak yağmur nedeniyle Yolindi Köyü'ndeki derenin taşması sonucu, buradaki bazı evleri su bastı. Köyün içinden geçen dere ufak çaplı sele neden olurken, 2 otomobil ve 1 traktör sulara kapılarak maddi hasar gördü. Biga Kaymakamlığı, Özel İdare Müdürlüğü ve Biga Belediyesi'ne ait iş makineleri, köyde temizlik çalışması başlattı.

Köye gelen Biga Kaymakamı Fatih Genel, yağmurun şiddetini artırması sonucu derenin taştığını belirtip, "Sevindiğimiz nokta can kaybı olmamasıdır. Ekiplerimiz olaya anında müdahale ettiler. Ayrıca Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı görevlileri, vatandaşlarımızın hasarlarını tespit etmek için çalışmalara başladılar. Vatandaşlarımızın yaralarını en kısa zamanda sarmaya başlayacağız. Hepimize geçmiş olsun" dedi.

Çan İlçesi'nde de yağış nedeniyle cadde ve sokaklar su altında kalırken, bazı ev ve iş yerlerini su bastı.

İbrahim Bodur Stadı da suyla doldu. Hemen yan tarafındaki otopark da yağmur sularından nasibini aldı. Zemin kattaki sular bazı araçları etkiledi.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
CHP'deki "para sayma" soruşturmasında yeni gelişme! Şüphelilerin ifadeleri ortaya çıktı
AB'den çok sert seçim açıklaması: Sonuçlarına katlanacaklar