İstanbul'da şiddetli yağış etkili oluyor

İstanbul il genelinde kuvvetli, kuzey kesimlerinde çok kuvvetli sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlar etkili oldu.

GİRİŞ 17.09.2014 17:52 GÜNCELLEME 17.09.2014 18:05
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Bursa Deniz Otobüsleri İşletmesi (BUDO) ve İstanbul Deniz Otobüsleri (İDO)'nun bazı seferleri, hava muhalefeti sebebiyle iptal edildi.

Meteoroloji'den yazılı açıklamaya göre, bugün akşam saatlerine doğru İstanbul'da başlayacak sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların; gece saatlerinden itibaren etkisini arttırarak yarın akşam saatlerine kadar il genelinde kuvvetli, kuzey kesimlerinde yer yer çok kuvvetli olması beklendiğinden meydana gelebilecek olumsuz şartlara (su baskını, ani sel, yıldırım, yağış anında kuvvetli rüzgar, ulaşımda aksamalar vb.) karşı vatandaşların ve ilgililerin dikkatli ve tedbirli olmaları gerekmektedir.

İDO VE BUDO SEFERLERİ İPTAL

İDO'nun internet sitesinden yapılan yazılı açıklamada, "17:00 Kadıköy-Yenikapı-Armutlu-Bursa Deniz Otobüs ile 18:30 Bostancı-Yenikapı-Bandırma Deniz Otobüsü iptal edildi" denildi.

BUDO'dan yapılan yazılı açıklamada, "18:00 Kabataş-Mudanya), 17:00 Armutlu-Bursa, 15:30 İstanbul-Armutlu, 15:30 İstanbul-Bursa, 17:30 Bursa-İstanbul, 15:00 Bursa-İstanbul seferleri hava muhalefeti sebebiyle iptal edilmiştir" açıklaması yapıldı.

YORUMLAR 2
  • HalitBinVelit 9 yıl önce Şikayet Et
    Geziciler yüzünden en ufak yağmurda bile İDO seferleri iptal.... ......hehehe... karşıya gidecek Geziciler zaten Marmaraya binmiyorlar yağmurlu havada yüzerek karşıya geçsinler malum (en ufak yağmurda rüzgarda feribotun) camları kırılıyor?..:):):)..
    Cevapla
  • hakan 9 yıl önce Şikayet Et
    evet . evet sayın seyirciler istanbula yağmur yağdı işte bu da havadan yere şiddetli düşen SU
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Ve ASELSAN onu da bitirdi! Oyun değiştirecek müthiş sistem...
Yeni gelişmeyi duyurdular! İsrail ve Hamas'tan beklenmedik ateşkes adımı!