Kılıçdaroğlu'nun mektubu ne anlama geliyor

Kılıçdaroğlu ile Başbakan Erdoğan arasındaki ortaya çıkan tartışmaya gazetecilerden ilginç yorumlar geldi.

Kılıçdaroğlu'nun mektubu ne anlama geliyor
Kılıçdaroğlu'nun mektubu ne anlama geliyor
GİRİŞ 17.09.2014 22:47 GÜNCELLEME 17.09.2014 23:18

Serhat İbrahimoğlu'nun sunduğu Tvnet'teki Net Bakış programına konuk olan Haber7.com Genel Yayın Yönetmeni İbrahim Erdoğan, Kılıçdaroğlu'nun Başbakan Davutoğlu'na yönelik ifadelerine ilişkin değerlendirmelerde bulundu. 

İbrahim Erdoğan, Kılıçdaroğlu'nun Başbakan Davutoğlu'na gönderdiği mektubun tamamen kendisini ortaya koyma gayretinden ibaret olduğunu belirtirken bu tavrın devre dışı kalmaktan kaynaklanan ve beklentilerinin boşa çıkmasının hayal kırıklığının yansıması olduğunu söyledi. 

Davutoğlu'nun vesayetçi olacağına ilişkin beklentinin boşa çıkmasının mektuba yansıdığını ifade eden Erdoğan, kullanılan dilin de Kılıçdaroğlu'nun ifadesi olmadığını gösterdiğini söyledi. Erdoğan ayrıca mektubun Bank Asya için kaleme alınmış olmasına da dikkat çekti. 

Program konuklarından Celal Kazdağlı ise bu mektupla Kılıçdaroğlu'nun CHP'de vekaletçi başkan olduğunun bir kez daha ortaya konduğunu dile getirirken mektubun Davutoğlu'na dehdit tarzında yazıldığını söyledi.

ABD'de yayın yapın bazı gazetelerde bugün bir ilan yayınlandığını anlatan İbrahim Erdoğan, Fethullah Gülen adına yer alan ilanda IŞİD'in İslam'la ilişkisinin olmadığı vurgulandığını bu ilanla da Cumhurbaşkanı Erdoğan'a çalım atılmak istendiğini söyledi.

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
MİT'ten nokta operasyon: Rojda Bilen etkisiz hale getirildi
İkinci Köksal vakası! CHP'li aday kapıyı DEM Parti'nin suratına çarptı: Şerefsizlere...