Hakkari'de polis lojmanı ve okula saldırı

Hakkari’de, Kürtçe okulların kapatılmasını bahane eden bir grup, polis lojmanları ve bir okula molotofkokteyliyle saldırıda bulundu.

Hakkari'de polis lojmanı ve okula saldırı
Hakkari'de polis lojmanı ve okula saldırı
GİRİŞ 17.09.2014 23:31 GÜNCELLEME 17.09.2014 23:32
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Edinilen bilgiye göre, Kürtçe okulların kapatılmasını protesto eden yüzleri maskeli YDG-H üyesi bir grup, havai fişek ve molotof kokteylleri ile polis lojmanlarına saldırdı. Grup daha sonra bir okula molotof kokteylleriyle saldırdı. Okulun bekçisi saldırıya engel olmaya çalışırken, grup bekçi kulübesinin camlarını da tekmelerle kırdı.

Olay yerine gelen polis aracına taşla saldıran gruptaki bir göstericinin araca tabancayla ateş ettiği görüldü. Olay yerine itfaiye ekibi gelmeden önce TOMA aracı okuldaki alevlere tazyikli suyla müdahale etti. Çok sayıda zırhlı aracın sevk edildiği Yeni Mahalle’deki olaylar devam ediyor.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 2
  • arif kara 9 yıl önce Şikayet Et
    hala. bunlara müdahale eden polisimize askerimize ceza verildikçe bunlar azar, son haddede top yekün bir temizliğe gidilir kürtler büyük acılar çekerler, örgüt milletine gelecekte büyük acılar hazırlıyor böyle yaparak.
    Cevapla
  • selim sultan 9 yıl önce Şikayet Et
    kimsenin umurunda değil dimi. okulun yanması insanların can güvenliğini devletin sağlayamaması acaba milletimiz neyle ilgili
    Cevapla
DİĞER HABERLER
DEM Parti'den Türk bayrağı ve İstiklal Marşı skandalı! 2 Belediyeye soruşturma başlatıldı
IMF'den Türkiye açıklaması