Karayılan'dan tehdit: O zaman biter!

Murat Karayılan, Türkiye'nin sınıra tampon bölge oluşturma çalışmasına sert çıktı: "O vakit zaten çözüm süreci diye bir şey kalmaz"

Karayılan'dan tehdit: O zaman biter!
Karayılan'dan tehdit: O zaman biter!
GİRİŞ 18.09.2014 14:00 GÜNCELLEME 18.09.2014 14:00
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

PKK liderlerinden Murat Karayılan, hükümetin Suriye’nin kuzeyinde tampon bölge oluşturma talebinin gerçekleşmesi durumunda çözüm sürecinin biteceği tehdidinde bulundu.

Murat Karayılan, “Tampon demek Kürdistan’ın işgali demektir” dedi ve ekledi: “Türk Ordusu’nun kalkıp da ‘tampon kuruyorum’ diye Rojava Kürdistanı’nı işgal etmeye kalkışması tüm Kürt halkına karşı yeni bir savaş başlatma anlamına gelir.”

Suriye’nin kuzeyinde hükümetin oluşturmak istediği tampon bölgesinin yeni bir direnişe yol açacağını vurgulayan Karayılan, “O vakit zaten çözüm süreci diye bir şey kalmaz” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR 2
  • yusuf kenan canlı 9 yıl önce Şikayet Et
    YILAN MI DIR NEDİR... Bu kim oluyorda tehditler savuruyor.Devletimiz meseleyi çözüme kavuşturmak için çalışıyor,onlar ise bir adımda biz atalım diyeceğine daha fazla taviz bekliyor.Yüzsüzlük,şımarıklık ancak bu kadar olur doğrusu.Bu yılanın başını ezinde birdaha tıslamasın..
    Cevapla
  • Mustafa YILMAZ 9 yıl önce Şikayet Et
    valla siz bilirsiniz... IŞİD kökünüze kibrit suyu ekecek yakında..keşke çözüm süreci bitse..yani böyle hava atarak türkiyey baskı yapıp birşeyler koparacağınızı mı zannediyorsunuz.. türkiye bir bütündür..batıdaki insanımız hangi haklara sahipse ancak sizede onlar verilebilir,fazlası değil..hadi naş..siz bilisriniz..bir IŞİDle bile başa çıkamayan siz ödlekler türkiye ilemi başa çıkacaksınız..yüreğiniz yetiyorsa bitirin çözüm sürecini..
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Dışişleri Bakanı Hakan Fidan İranlı mevkidaşıyla görüştü
KAAN için yeni aşama! Teslim tarihi öne çekildi