Metin Feyzioğlu asansörde mahsur kaldı

Türkiye Barolar Birliği Başkanı Metin Feyzioğlu, Soma'da belediye hizmet binasındaki asansörde kısa süreli mahsur kaldı.

GİRİŞ 18.09.2014 15:43 GÜNCELLEME 18.09.2014 16:39
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

TBB Başkanı Metin Feyzioğlu 301 maden işçisinin yaşamını yitirdiği Soma’da, Manisa Barosu tarafından organize edilen ödül törenine katılmak üzere Soma Belediyesi’ne geldi.

Programın yapılacağı 5. katta bulunan Soma Belediye Meclis Salonu’na çıkmak için asansörü kullandı. Asansör bir üst kata çıktığı sırada aniden durarak alarm vermeye başladı. TBB Başkanı Metin Feyzioğlu ile birlikte asansörde bulunan Manisa Baro Başkanı Zeynel Balkız, İhlas Haber Ajansı (İHA) Muhabirleri Önder Aydın, Sadık Cangel ve Habertürk Manisa Temsilcisi Ahmet Ünsal kısa süreli şaşkınlık yaşadı.

Manisa Baro Başkanı Zeynel Balkız hemen belediye yetkililerine telefonla ulaştı. Arıza giderilmeye çalışıldığı sırada asansördeki gazetecilerle sohbet eden TBB Başkanı Feyzioğlu, “Valla dostlarla birlikteyiz. Önemli olan dostlarla birlikte olmaktır. Asansörde yan yana gelmek istemediğimiz kişilerle de kalabilirdik dolayısıyla olaya böyle bakalım. Soma’da Manisa Barosu’nun yaptığı büyük hizmetleri kamuoyuna anlatmak üzere bir araya geldik. Şimdi asansör hareket etmeye başladı. Kurtulduk, çok şükür.” dedi. 10 dakika süren arızanın giderilmesinin ardından TBB Başkanı Feyzioğlu ve gazeteciler rahat bir nefes alarak asansörde çıktı. Feyzioğlu, daha sonra Soma Belediye Başkanı Hasan Ergene’yi makamında ziyaret etti. 

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 1
  • hakan aslan 9 yıl önce Şikayet Et
    ah ulan asan sör. hani hiç çıkmasaydı biz de bu itici şahsı bir daha görüp rahatsız olmasaydık ne güzel olurdu
    Cevapla
DİĞER HABERLER
EYT düzenlemesinden en çok faydalananlar SSK’lı çalışanlar
Changan Lumin Corn Türkiye'ye geliyor! 450 bin liraya sıfır otomobil