Star TV, Show TV, FOX TV, TV kanalları frekansları

Türksat 4A'ya geçilmesiyle beraber kullanıcılar TV kanalları izlemek için Star TV, Show TV ve Fox TV kanal frekanslarını ayarlamaya başladı.

Star TV, Show TV, FOX TV, TV kanalları frekansları
Star TV, Show TV, FOX TV, TV kanalları frekansları
GİRİŞ 19.09.2014 14:29 GÜNCELLEME 19.09.2014 15:06
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Yapılan değişiklik ile beraber 18 Eylül'de Türksat 4A'ya geçilmesi ve tv kanallarının frekanslarının değişmesi, kullanıcıları tv kanallarını izlemek için Türksat 4A ayarlarını yapmaya ve yeni kanal frekanslarını eklemeye yönlendirdi. İzleyiciler Star TV, Show TV ve Fox TV kanallarını izlemek için ve diğer kanalları izlemek için frekansları listeden alabilirler.

Star TV frekansları

Star TV, Türksat 4A uydusunda NTV Türkiye Paket'inde yer alıyor. Frekans değeri olarak 12015 MHZ ve Symbol Rate 27500 ayarlarında yayın yapan Star TV FEC değerinde 5/6 ve Polarizasyon olarak ise  H - Yatay.

Show TV frekansları

Show TV, Türksat 4A üzerinde yeni frekansları ile yayın yapıyor. Show TV'nin yeni frekansları ise sırasıyla Frekans:12219 , Symbol Rate:6500 , FEC:3/4 , Polarizasyon: H - Yatay frekans ayarlarında yayın yapıyor.

Fox TV frekansları

FOX TV, Türksat 4A uydusunda Frekans:12329 , Symbol Rate:6666 , FEC:2/3 ve Polarizasyon: H-Yatay frekanslarında yayın yapıyor.

Türksat 4A kanal frekansları

Türksat 4A uydusunda yer alan bütün kanalların frekans listesine de isterseniz aşağıda yer alan listeden ulaşabilirsiniz.

TÜRKSAT 4A KANAL FREKANSLARI LİSTESİ İÇİN TIKLAYIN

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 3
  • aydın 5 yıl önce Şikayet Et
    Keske direk türksat frkansı numarası sonrada alfabetik frkans verseydiniz
    Cevapla
  • ramin nuryev 5 yıl önce Şikayet Et
    Kanalar
    Cevapla
  • tuana 9 yıl önce Şikayet Et
    star yok
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Arabalarda dijital devrim! Tek tuşla motor gücü değişecek
TCMB'nin faiz indirim kararı için tarih verildi