Suriye sınırında gazlı müdahale!

Suriye sınır hattında DBP tarafından kurulan çadırda PKK bayrağı açılınca polis ve asker müdahalede bulundu.

Suriye sınırında gazlı müdahale!
Suriye sınırında gazlı müdahale!
GİRİŞ 19.09.2014 20:30 GÜNCELLEME 19.09.2014 20:34
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

IŞİD saldırılarından kaçarak Şanlıurfa'nın Akçakale ve Suruç ilçelerindeki sınır hattından ülkeye girmek isteyen Suriyelilere geçiş izni verildi. Akçakale ilçesinin bazı köylerinde biriken Suriyelilerden yüzlerce kadın, çocuk ve yaşlı ülkeye girdi.

Çadırda PYD'nin silahlı kanadı YPG'nin bayrağının açılması ve uyarılara rağmen kaldırmayan gruba polis ve jandarma biber gazı ve tazyikli suyla müdahale etti.

Müdahale sırasında grubun arasında bulunan HDP Şırnak Milletvekili Faysal Sarıyıldız, polis amirleriyle tartıştı.

KAYNAK: AJANSLAR
YORUMLAR 11
  • can akman 9 yıl önce Şikayet Et
    zihniyet kötü olunca................... sınırdan almayın arkadaş hain bunlar ülkemize gelmişler çadırda bayrak açıyorlar varmı böyle bir mantık gönderin gerisi geri işid baksın icabına biraz sert oldu ama demekki bunu hakediyorlar suriyeliler ülkeyi karıştırmaya başladı bunlar da ülkeye girince daha fena karıştırır ortalığı ......işid pkk yı bitirecekti abd dur dedi ilginç ......
    Cevapla
  • Nurettin Yılmaz 9 yıl önce Şikayet Et
    Silahların susmasını istemeyenler.... Allah'ın (c.c.) gazabına hazır olun...
    Cevapla
  • CEVAT ADIYOK 9 yıl önce Şikayet Et
    NANKÖRLÜK !!. orada insanlara yardım eli uzatılıyor , dertlerine deva olunmaya , müslüman müslümanın kardeşidir anlayışı ile yaklaşılmaya çalışılıyor hainlerin ,fırsatçıların derdine bakın !! ya ülkelerin haline bakın neyin peşindesiniz !! suriye de devletin başındaki isim milletinin kafasını koparıyor ,kimyasal kullanıyor siz hala yok şu örgüt yok kürdistan yok halkların özgürlüğü !!! türkiye de özgür olduğu kadar kürtler başka nerede bu kadar özgür ?????
    Cevapla
  • osman öztürk 9 yıl önce Şikayet Et
    Bre Hasancan, devletin işi görmezden gelmek değildir ! . Elbet zulmedenler saptanıp cezasını çekecektir. Kanuni Sultan Süleyman Han !
    Cevapla
  • onbasi77 9 yıl önce Şikayet Et
    ah isid ah... isid bunlarin kökünü kaziyacakti ,,amerika bakti türkiyenin 30 yildir bitiremedigi pkk sorununu isid bitirecek .hemen olaya el atti....ne güzel olacakti pemerge pkk hepsini ezicekti isid..enson gelen siginmacilar yani bunlar azili turk düsmani ..o bayragi asan adami yolayacaksin geri ...bitti,,bunu yapacak adam daha dogmadi...belki dogacak yada cocuk düstü
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Flaş hamle geldi! Nuri Şahin'den Beşiktaş'a yanıt
Paşinyan: 1915 travmasını atlatmalıyız