Satın almak istedikleri madende kaza geçirdiler

Gümüşhane Kelkit'te kaçak olarak işletildiği için mühürlenen bir kömür ocağını satın almak isteyen 6 kişilik heyetten 2’si düşüp takla attı.

Satın almak istedikleri madende kaza geçirdiler
Satın almak istedikleri madende kaza geçirdiler
GİRİŞ 19.09.2014 20:40 GÜNCELLEME 19.09.2014 20:40

Edinilen bilgiye göre bugün saat 17.30 sıralarında meydana gelen olay ilçeye bağlı Gümüşgöze Beldesi Gambos mevkiinde ki kömür ocağında gerçekleşti. Kaymakamlık ve İl Özel İdaresi tarafından kaçak işletildiği için mühürlenen maden ocağını satın almak istediği öğrenilen bir grup, madene girdi. Tünelin 70.metresine geldiklerinde gruptan aralarında firma sahibinin de bulunduğu iki kişi dengelerini kaybederek düştü ve yuvarlandı. 

Olayda hafif şekilde yaralanan Meriç Yıldız hemen dışarı çıkarken, firma sahibi Yavuz Sarpkaya vücudunda kırıkları olması nedeniyle Kelkit Belediyesi İtfaiye ekibi ve çevredeki vatandaşlar tarafından yaklaşık 1,5 saat süren çalışmanın artından kurtarılarak Kelkit Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı.

Konuyla ilgili soruları cevaplandıran ilçe Kaymakamı Ozan Gazel, olayla ilgili ilk edindikleri bilgilerin bu şekilde olduğunu, savcılık araştırmasının ardından olayın tüm detaylarının ortaya çıkacağını söyledi.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Yeni Renault Kangoo Türkiye'de satışa sunuldu! İşte fiyatı
Dünyada en beğenilen havalimanları! İstanbul Havalimanı da listede yerini aldı...