Bakan Zeybekçi: Allah ondan razı olsun

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci merkeze çekilen Vali Demir'e teşekkür etti.

Bakan Zeybekçi: Allah ondan razı olsun
Bakan Zeybekçi: Allah ondan razı olsun
GİRİŞ 19.09.2014 23:30 GÜNCELLEME 19.09.2014 23:30

Denizli Valisi Abdülkadir Demir'in son yayınlanan Valiler Kararnemesi'nde merkez valisi olarak adının açıklanması nedeniyle, Denizli'de son günlerini geçiren Vali Demir'in onuruna Denizli Büyükşehir Belediyesi, Garnizon Komutanlığı, Pamukkale Üniversitesi Rektörlüğü ve Denizli Ticaret Borsası, Pamukkale Colossae Otel'de veda yemeği verdi. Yemeğe katılan Ekonomi Bakanı Zeybekci, "Tüm Denizli adına Vali Bey'e Allah razı olsun diyorum. Biz hakkımızı helal ediyoruz. Vali Bey'de hakkını helal etsin. Denizli onun ikinci memleketi oldu" dedi. 

Vali Abdülkadir Demir ve eşi Nurtaç Demir onuruna verilen yemeğe Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci ile kent protokolü katılırken, veda konuşması yapan Vali Demir, "İnsanlığı, dostluğu, idareciliği bu kentte öğrendim. Denizli'de var olan birliktelikten güç alarak çalıştık. Biz Denizli'ye çok sevdik" dedi. 

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci ise, eşinin Vali Demir'in eşi birlikte geçen hafta Cumartesi günü Pamukkale'de kaza geçirip yaralandığını hatırlattı. Bakan Zeybekci, "Kazadan sonra ilk kez bugün Denizli'ye geliyorum. Vali Bey ile Denizli'de üç yıl birlikte çalıştık. Birlikte taş üstüne taş koyduk. Biz kendisine destek olduk, Vali Bey arkasına bakmadan hizmet yaptı. Çok gözü kara bir insan. Makamlar gelip geçicidir. Önemli olan Denizli ve memlekettir. Makamlar millete aittir. Allah şahit olsun, sadece Allah rızası için millete hizmet ediyoruz. Lüks arabalar, makam, mevki için değil. Millete hizmet eden Allah'ın şanslı kullarındanız. Yüzbinlerce insan, Vali Bey'in ardından 'Allah razı olsun' diyecektir" ifadelerini kullandı. 

Bakan Zeybekci, konuşmasını şöyle tamamladı: "Sevgili Valim, Allah senden razı olsun. Denizli'ye hizmetler yaptın. Hayatının bundan sonraki bölümünde başarılı olmanı diliyorum. Hakkımız geçti ise, hakkımızı helal ediyoruz, siz de hem bize hem Denizli'ye hakkınızı helal edin. Denizli seni unutmayacak." Vali Demir ile eşi Nurtaç Demir'e veda yemeğinde çeşitli hediyeler verildi. 

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Yeni görüntülere ulaşıldı! Pasaport kontrolü sırasında dikkat çeken ayrıntı
Anadolu Ajansı 31 Mart'ta nasıl bir mesai yapacak?