Erdoğan'dan 1,5 saatlik teftiş

Cumhurbaşkanı Erdoğan, önce anne ve babasının mezarlarını ziyaret etti. Cuma namazını kıldıktan sonra Vahdettin Köşkü’nü denetledi.

Erdoğan'dan 1,5 saatlik teftiş
Erdoğan'dan 1,5 saatlik teftiş
GİRİŞ 20.09.2014 09:14 GÜNCELLEME 20.09.2014 09:15
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, dün Kerem Aydınlar Camii'nde cuma namazını kıldıktan sonra, girişi caminin hemen yanında olan Vahdettin Köşkü’ne yürüyerek geçti. 

Erdoğan, hem devlet konukevi hem de Cumhurbaşkanlığı yazlık çalışma ofisi ve aynı zamanda ikamet olarak da kullanılabilecek şekilde yeniden inşa edilen tarihi Vahdettin Köşkü’nde incelemelerde bulundu.

Binalardaki çalışmalar ve bahçedeki düzenlemeler hakkında bilgi alan Erdoğan, burada 1.5 saat kaldı.

Padişah Vahdettin’in tahta çıkmadan önce yaşadığı Vahdettin Köşkü’nün de içinde bulunduğu 65 dönümlük alandaki eski Köçeoğlu Köşkü, Kadın Efendi Köşkü ve Ağalar Dairesi aynı hizaya çekildi. Köşk için 1988’de dönemin Başbakanı Turgut Özal da ‘Başbakanlık Dinlenme Evi’ yapılması için talimat vermiş, restorasyon başlamış fakat Özal’ın ölümü sonrası çalışma durdurulmuştu.   

KAYNAK: HÜRRİYET
YORUMLAR 1
  • osman öztürk 9 yıl önce Şikayet Et
    Yemen için,Filistin İçin,Muhammed Mursi için, Mekke Medine için !. Dünyanın her yerinde zulüm gören Müslümanlar için. Ulu Hakan Cennet Mekan Sultan Abdülhamid Hanın Torunu Üç Kıta Yedi Denizin Başkomutanı, Osmanlı Payitahtının Velihatı, Evladı Osmanlı,Yeni ve Tam Bağımsız Büyük Süper Güç Yeni Türkiye,nin Seçilmiş İlk Devlet Başkanı, Uzun Adam Recep Tayyip Erdoğan,ı Anlamak Her Şeyi Anlamak Olacaktır !
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Uyarı yapıldı! Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sesiyle dolandırıcılık girişimi
CHP'li belediyelerde akraba kıyağı: Liyakate değil kan bağına bakılıyor