Başkonsolos Yılmaz'ın başına silah dayamışlar

IŞİD terör örgütü militanlarının Başkonsolos Öztürk Yılmaz'ın başına defalarca silah dayadığı ortaya çıktı.

Başkonsolos Yılmaz'ın başına silah dayamışlar
Başkonsolos Yılmaz'ın başına silah dayamışlar
GİRİŞ 20.09.2014 13:44 GÜNCELLEME 20.09.2014 13:48
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış

İD'in elinden kurtarılan konsolosluk görevlileri 101 günde neler yaşadıklarını anlattı.Ankara'ya hareket eden uçakta gazetecilere konuşan  konsolosluk görevlisi, IŞİD militanlarının açıklama yapması için Musul Başkonsolosu Öztürk Yılmaz'ın başına bir kaç kez silah dayadığını açıkladı. Buna rağmen Başkonsolos Öztürk bunu kabul etmeyerek 'Silahla vurun, Türkiye'nin gururuyla şerefiyle oynatmam' dedi.

Konsolosluk görevlisi o olayı şu sözlerle anlattı:

"Başkonsolosumuz çok büyük şeylerle karşılaştı. İki üç sefer başına silah dayadılar, açıklama yapması için. Ama bunların hiçbirine kafasına silah dayadıkları halde yapmadı. İlk günden kameraya almak, fotoğraf çekmek istediler bizi. Kendisi silahla vurun, Türkiye'nin gururuyla şerefiyle oynatmam diyerek ölümü tercih etti" 

YORUMLAR 13
  • mehmet yılmaz 9 yıl önce Şikayet Et
    geçmiş olsun. Geçmiş olsun,,,bir geçmiş olsun da ülkemizin yüzünün kara çıkmasını bekleyenlere ,sözde ulusal değerlerimizi savunup ,lafta hep şerri isteyenlere,YAZIK size.Işid den bile medet umdunuz ya.
    Cevapla
  • HalitBinVelit 9 yıl önce Şikayet Et
    el kadiri ? IŞİD ABD.li rehineleri kıtır kıtır kesiyor görüntüleri Ful HD seyreden ABD bir şey yapamıyor havdan bir iki bomba atıp kaçıyorlar ...Korku morku selanik.... ...MİT IŞİD,in inlerine inip 49 rehineyi burnu bile kanamadan kurtarıyor bu şimdi hikayemi? ...Arkadaşım sen belliki gezicisin?..gerçekler işinize gelmez sizin, Çip,leriniz programlı olduğu ve bir merkezden yönetildiği için bu operasyonu algılayamazsınız, siz Gezicilere tavsiyem? bu tür haberleri izlemeyin? sonra Çip,iniz, kısa devre yapar kendinizi taksimde sanır ,Toma çarpmışa döner, "Hükümet düştümü,Hükümet düştümü" diye takılır kalır.:):):):):)
    Cevapla
  • HalitBinVelit 9 yıl önce Şikayet Et
    Bir operasyonda israil,in belalısı MİT varsa, Hakan Fidan varsa.....Orada Ajanlar nal toplar...... ......çünkü IŞİD patır patır ABD.li rehine kesiyor CIA,Mossad 3G ile Seyrediyor?...:):):)
    Cevapla
  • muhammet talha özbaşaran 9 yıl önce Şikayet Et
    DEVLET CESARET MADALYASI TAKILMALI. Devletinin bekasına, şerefine,namusuna ve bayrağına leke düşürmemek için ölümü göze alan bu vatan evladına devlet cesaret madalyası takılması lazım.
    Cevapla
  • mehmet hunuma 9 yıl önce Şikayet Et
    hazimsizlik. al kadirinin hazimsizligina soda ve karbonatta care olmaz. Allah sifa versin.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı duygulandıran hediye!
Öğretmen atamaları ne zaman? Bakan Tekin tarih verdi!