Taksim'de yürek yakan görüntü

Taksim'de çakmak gazı koklayan ortaokul öğrencisinin görüntüleri yürekleri yaktı.

GİRİŞ 20.09.2014 15:31 GÜNCELLEME 20.09.2014 15:35
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Taksim'de tramvay durağında oturan ortaokul öğrencisi bir çocuk, hırkasının altına gizlediği çakmak gazını uzun süre kokladı.

Olay Taksim tramvay durağında yaşandı. Ortaokul öğrencisi olduğu öğrenilen küçük yaşta bir çocuk, tramvay bekleme bahanesi ile durakta oturmaya başladı. Küçük çocuk, bu sırada hırkasının altına gizlediği çakmak gazı dolu tüpü çıkararak kokladığı gözlendi.

Zaman zaman duran zaman zaman gazı soluyan küçük çocuk kameraya da tepki gösterdi. Gazın etkisiyle kendinden geçtiği anlaşılan çocuğa, her gün binlerce insanın geçtiği Taksim'de kimse müdahale etmedi. Bir süre sonra nostaljik tramvaya binen çocuk, burada da gazı çekmeye devam etti. Tramvay sürücüsü olayı fark edince tüpü çocuktan almak istedi. Buna direnen çocuk çakmak gazını geri almayı başardı. Bir süre daha gaz koklayan çocuk gözden kayboldu.

YORUMLAR 2
  • hasanzafergülten 9 yıl önce Şikayet Et
    ÇAKMAK GAZI KOKLAYAN ÇOCUK. Çocuk çakmak gazını koklayınca iyice sarhoş olmuştur ve kendini beyoğlunun tehlikelerinden koruyacak hali kalmamıştır,yani sapıklardan ve diğer kötü niyetli kişilerden. birilerinin çocuğu yakalayıp en yakın emniyet birimine teslim etmesi lazımdı,ve koca Beyoğlunda güvenlik timleri yokmu idi ki çocuğa sahip çıkmadılar. ya o durumda başına birşey gelirse,kötü niyetli kişilerin kurbanı olursa,hiç mi düşünmediler.
    Cevapla
  • osman öztürk 9 yıl önce Şikayet Et
    Geleceğimizi !. Kimsenin karartmasına izin vermeyeceğiz Elhamdülillah !
    Cevapla
DİĞER HABERLER
7 ilde DEAŞ operasyonu: 23 gözaltı
İBB'nin metro beceriksizliği tam 72 saat sürdü: Seferler normale döndü!