Erdoğan'dan gülümseten '3 çocuk' manisi

AK Parti İstanbul Milletvekili Mustafa Ataş’ın oğlunun nikah şahidi olan Erdoğan, genç çifte ''3 çocuk manisi'' söyleyerek gülümsetti.

GİRİŞ 21.09.2014 01:20 GÜNCELLEME 21.09.2014 01:56
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Seçim Koordinasyon Merkezi Başkanı ve İstanbul Milletvekili Mustafa Ataş’ın oğlu Ömer Ataş’ın nikah törenine katıldı.

ERDOĞAN'DAN "3 ÇOCUK" MANİSİ

Haliç Kongre Merkezi'ndeki törende nikah şahidi olan Erdoğan, en az 3 çocuk tavsiyesini de yineleyerek, “1 olur garip olur, 2 olur rakip olur, 3 olur denge olur, 4 olur bereket olur, gerisi Allah kerim” diye konuştu.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Kadir Topbaş’ın kıydığı nikahın bir diğer şahidi de Adalet Bakanı Bekir Bozdağ oldu.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 4
  • hasanzafergülten 9 yıl önce Şikayet Et
    EK GELİR ADLI YORUMA. bugün bir çocuğun okulu uzakta ise ,okul servis ücreti bile 150 -200 arasında,üç çocuğunki 500-600 eder,nerdeyse bir asgari ücret parası,gerisini sen düşün artık. daha bunun defteri,kalemi,cep harçlığı,kıyafeti vs si var. birde devlet o kadar yardım yapıyorsa millete,sokaklar ,caddeler niye dilenen,oto camı silen,kendini arabaların önüne atıp su satmaya çalışan,üç kuruş para için düğün arabası yolu kesmeye çalışıp ,kazalarda telef olan çocuklardan geçilmiyor. sen anlaşılan ya sokağa çıkmıyor,yada çok zengin bir muhitte oturuyorsun,olan bitenden haberin yok. gel de bir İST - Soğanlı nın halini gör,çocuklar sokaklarda hal perişan.
    Cevapla
  • ekgelir1 .tk 9 yıl önce Şikayet Et
    hasanzafergülten. O dediğin eskide kaldı. Şimdi boşanmış kadın bile en az asgari ücret kadar yardım alıyor. Firmalar çocuk yardımı vs yapıyor, devlet de teşvikler sağlıyor. Kendinizi güncelleyin biraz.
    Cevapla
  • Mehmet Caner 9 yıl önce Şikayet Et
    Gerçekten merak ediyorum. Bırak asgari ücretle çocuk bakmayı sen kendi bekar başına nasıl bakıyorsun be Taşeron mahkum.Devletin çocuk yap diye dalga geçmesini boş ver ben merak ediyorum.Yol,yemek,kira,faturalar,sigaran 1000 tl ile nasıl başarıyorsun
    Cevapla
  • hasanzafergülten 9 yıl önce Şikayet Et
    HAYAT MANİLERDE DEĞİL. Ama ne yazık asgari ücretle anca biri bakılabiliyor.... ikincisinin eline kağıt mendil ,üçüncüne boya sandığı,dördüncü olursada bir cam silceği ile bir şişe su verilip oto camı silmeye sokaklara salınıyor.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
CHP'li belediyelerdeki akraba atamaları Fatih Portakal'ı çileden çıkardı: Yazıklar olsun
Togg CEO'su Karakaş yeni model T8X için tarih verdi