Kaçırıldığı gün kızı doğmuştu

IŞİD tarafından rehin alındıktan sonra Türkiye'ye getirilen konsolosluk görevlilerinden özel harekatçı Ömer Çil, Hatay'daki evine geldi.

Kaçırıldığı gün kızı doğmuştu
Kaçırıldığı gün kızı doğmuştu
GİRİŞ 21.09.2014 03:07 GÜNCELLEME 21.09.2014 03:07

Üzerinde Türk bayrağı asılı otomobille Hassa ilçesi Girne Mahallesi'ndeki baba evine gelen Çil'i, eşi, anne, babası ve akrabaları karşıladı. Ailesine sarılarak hasret gideren Çil, kaçırıldığı gün dünyaya gelen üç aylık kızı Miray Erva'yı ilk kez kucağına aldığında gözyaşı dökerek öptü.

Babası Ali Çil'e sarılarak uzun süre ayrılmayan Ömer Çil, 3 yaşındaki kızı Zeynep'i ise kucağından indirmedi. Çil, eşi Hanife, annesi Sultan Çil ve akrabalarıyla da sarılarak hasret giderdi.

Türk bayrakları asılı babaevinin önünde adeta bayram havası yaşayan aile, oğullarının sağ salim geldiği için kurban kesti. Kurbanın kanından da Çil'in alnına sürüldü.

'ALLAHIMA HAMDOLSUN Kİ...'

Evin önünde oluşturulan çadırdakilerle tek tek tokalaşan Çil, "Söyleyecek bir şey yok. Allahıma hamdolsun bu anı bana yaşattı. Emeği geçen herkesten Allah razı olsun. Allahım kimseye bu acıyı yaşatmasın" dedi.

Baba Ali Çil de çok mutlu olduğunu ve 101 gün boyunca bu anı beklediklerini belirtti. Herkese teşekkür eden baba Çil, gözyaşları içerisinde oğluna kavuşmanın mutluluğunu yaşadığını kaydetti.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Ukrayna, Kırım'daki Rus S-400 sistemlerini vurdu
Keskin nişancı Gazze'de işgalci İsrail askerini böyle öldürdü