Yabani hayvanlar sokağa indi

Bodrum’da sokağa inen yabani hayvanlar korku yarattı.

Yabani hayvanlar sokağa indi
Yabani hayvanlar sokağa indi
GİRİŞ 21.09.2014 07:46 GÜNCELLEME 21.09.2014 07:46
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Bodrum’da kuraklık ve yaşam alanlarının yok edilmesi nedeniyle yiyecek bulabilmek için ilçe merkezine inen yabani domuzlar ve tilkiler korkuya neden oldu.

Torba mahallesinden yabani hayvanlar bahçelerdeki bazı kümes hayvanlarına zarar verdi.


Balkondan domuzların ve tilkilerin fotoğraflarını çeken emekli bankacı, evli ve 1 çocuk annesi Gül İşisağ, “Sabah balkona çıktığımda karşımda iki tane dev domuzu görünce korkuya kapıldım. İyi ki dışarı çıkmamışım. Çünkü şimdiye kadar küçük domuzları görüyorduk ama ben böyle domuzu hiç görmedim. Üstelik bahçelere kadar girip kümes hayvanlarına ve bahçelerdeki tarım ürünlerine zarar vermişler. Bunlar bir insana saldırırsa çok kötü olabilir. Sanırım aşırı kuraklık nedeniyle dağlarda aç kalmaları sonucu şehrin içine kadar inmeye başladılar. Ancak bu inişleri tehlikeli boyutlara ulaştı” dedi.


YORUMLAR 2
  • selami yolaç 9 yıl önce Şikayet Et
    YANLIŞ YERDE OLMAYASINIZ..!. Yabanı hayvanlar ilçeye inmiş öylemi! siz yıllarca bir otel iki pansiyon ve bir ev yapacaksınız diye ormanları yakın yıkın hayvanları yerinden yurdundan edin, ve orayı ilçeye dönüştürün ondan sonra yabanı hayvanlar ilçeye indi deyin. Siz sakın yabanı hayvanların toprağında olmayasınız.
    Cevapla
  • temel candan 9 yıl önce Şikayet Et
    devlet büyüklerim inşallah anlarlar. bu topraklar bizim olduğu kadar haberde görüldüğü gibi başka canlılarında unutmayın ecdadımız yüzyıllar önce onlar için vakıf kurduydu c.başkanımız tam zamanı hadi bir vakıf kurdurun bu turizm ve tarım alanı masalı bizi götürdü yeter bu kadar bundan sonra bakın ev sahibi tek biz değiliz diğer canlılar bitkiler isyan etmeye başladılar.sağduyunun yapacağı bellidir turizme verilen önem abartı olur bundan sonra daha fazla beklenti tahribattır doğa katliamı olacaktır aklımızı başka şeylere kanalize edin eyy devletteki abilerim..
    Cevapla
DİĞER HABERLER
DEM Partililer Atatürk ve Erdoğan'a hakaret etmişlerdi: AK Parti'den tepki
Barbados, Filistin'i devlet olarak tanıdı