İstanbul'da 6 ton hamsi dağıtıldı

Sarıyer'de düzenlenen hamsi şölenine katılan vatandaşlar uzun kuyruklar oluşturdu.

İstanbul'da 6 ton hamsi dağıtıldı
İstanbul'da 6 ton hamsi dağıtıldı
GİRİŞ 21.09.2014 16:38 GÜNCELLEME 21.09.2014 16:38

AK Parti Sarıyer İlçe Başkanlığı, Sarıyer merkez alanda hamsi şenliği yaptı. 6 ton hamsinin ikram edildiği etkinliğe vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Kurulan mangallarda pişirilen hamsinin tadına bakmak isteyen vatandaşlar uzun kuyruklar oluşturdu. Renkli görüntülerin oluştuğu şölende, vatandaşlar kemençe eşliğinde horon tepti.

Şölende 6 ton hamsinin dağıtıldığını belirten AK Parti Sarıyer İlçe Başkanı Salih Bayraktar, “Ulusal ve kültürel değerlerimizi beraberliğimizi ve kardeşliğimizi güçlendirmek adına, Sarıyer AK Parti İlçe Başkanlığı olarak böyle bir organizasyon düzenledik. Artık hamsi balığı ortak bir paylaşımımız olmuştur. Günün anlamına atıfta bulunarak hamsi balığı diyor ki, artık bir birini yemeyin hamsi yiyin diyorum. Bu şölenin birlik, beraberlik ve kardeşliğimize katkı sağlayacağını, ülkemize milletimize katkı sağlayacağını temenni ederim.” diye konuştu.

Şanlıurfalı olduğunu söyleyen bir vatandaş, “İlk defa hamsi yiyeceğim. Çoluk çocuğumu evde bırakıp hamsi yemeye geldim.” şeklinde konuştu.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Kuantum çağı başlıyor: İnternetin devri kapanacak... Brainet ile iletişim kuracağız!
Konser saldırısının arka planı! Rusya ile Türk Dünyası'nı savaştırmak istiyorlar