Gaziantep'te gergin gece

Gaziantep'in Beybahçe Mahallesi'nde eylemciler ortalığı savaş alanına çevirdi.

GİRİŞ 22.09.2014 01:24 GÜNCELLEME 22.09.2014 11:27
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Gaziantep'te, IŞİD'in Suriye'de Kürt'lere yönelik saldırılarını protesto etme amacıyla çöp konteynerlarını devirip, okul camlarını kıran ve polise havai fişek ile taşlarla saldıran gruba biber gazı ve basınçlı suyla müdahale edildi.

Merkez Şahinbey İlçesi'nin Beybahçe Mahallesi'nde gece geç saatlerde toplanan yüzleri maskeli yaklaşık 100 kişi, IŞİD'in Suriye'deki Kürtler'e yönelik saldırılarını protesto etmek amacıyla izinsiz gösteri yaptı. Polisin dağılmaları yönündeki uyarılarına aldırış etmeyen grup, çöp konteynırlarını devirerek yolu trafiğe kapattı.

Hatice Karslıgil İlkokulu'nun camlarını kırarak zarar veren gruptakiler, polise havai fişek ve taşlarla saldırdı. Yapılan tüm uyarılara rağmen dağılmayan gruba polis tarafından TOMA'larla biber gazı ve basınçlı suyla müdahale edildi. Müdahalenin ardından ara sokaklara dağılan gruptakiler, izlerini kaybettirirken 2 kişi gözaltına alındı.

YORUMLAR 1
  • temel candan 9 yıl önce Şikayet Et
    bence kürt mü onlar. sen polisden ne istiyorsun eğer yüreğin varsa yanı başında olaylar oraya gıt de gör hayatı.. seni kim para ile tuttuysa onun parası ile ihanet içinde burda böyle davranmak sana zarar verecek göreceksin belli ki artıracaksınız eylemleri ama toplum sizi haklı görmiyecek.senin kürt olduğunda tartışılır bu müsamaha sana sonuna kadar sürmez çok az kaldı.. Şayet iki üç aya ordumuz eski topraklarımızdan içeri girdiğinde peruğunuz düşecek.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Üsküdar-Samandıra Metro Hattı'ndaki aksaklık 40 saattir çözülemedi
Tesla 500 beygirlik canavarı tanıttı: Tesla Model 3 Performance