Savcılık baskın için düğmeye bastı

Türkiye'nin Musul Başkonsolosluğu'na düzenlenen baskına ilişkin soruşturma başaltıldı.

Savcılık baskın için düğmeye bastı
Savcılık baskın için düğmeye bastı
GİRİŞ 22.09.2014 13:23 GÜNCELLEME 22.09.2014 13:23
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, terör örgütü IŞİD mensuplarınca 101 gün süreyle rehin alınan ve 2 gün önce yurda getirilen Türkiye'nin Musul Başkonsolosluğu personelinin "mağdur" sıfatıyla ifadesinin alınması için emniyete talimat verdi.

EMNİYETE TALİMAT YAZILDI

Cumhuriyet Savcısı Sadık Bayındır'ın, "terör örgütü kurmak, yönetmek" ve "terör örgütü eylemi kapsamında hürriyeti tahdit" suçlarından yürütülen soruşturma kapsamında başkonsolosluk personelinin ifadelerinin alınması konusunda emniyete talimat yazdığı öğrenildi.

YORUMLAR 2
  • müslüman kurtuldu 9 yıl önce Şikayet Et
    en az rehineler kadar mağdur olan birisi varsa. o da hükümetimiz, cumhurbaşkanımız recep tayyip erdoğan ve başbakan davudoğlu. o kadar iğrenç iftiralar atıldı ki onlara. iftiracılarla aynı ülkede yaşıyoruz. ve İşıd terör örgütü kime hizmet ediyorsa iftiracılar da aynı şeye hizmet ediyor. ALLAH cumhurbaşkanımızı ve hükümetimizi ve halkımızı bunların şerrinden korusun.
    Cevapla
  • temel candan 9 yıl önce Şikayet Et
    vah benim ülkeme. böyle sakat hareketler demokraside olur öylemi yoook bence ancak bizim gibi ülkelerde olur biri askere taş atar diğeri rehin kalmışları sorgulamaya çalışır.birisi başbakanı dinler birisi ağaç diye eşkiyalık yapar şehrin ortasında bunlar hepsi demokrasi içinde var olan şeyler değilmi bence değil birisini normal ülkelerde bulamazsın kanun dışına çıkana taviz vermezsek umarım çözülür sıfır tolerans ancak öyle sıfır tolerans der fakir
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Murat Kurum, 'eş başkan' görünümlü danışmanı yerden yere vurdu: İşine baksın!
Başkan Erdoğan'dan dev operasyon sinyali: Sınırımız komple garanti altına alınacak