Beşir Derneği 55 ülkede gönüller yapıyor

Beşir Derneği başta 55 ülkede kurban faaliyetlerini sürdürmek üzere çalışmalarını tamamladı.

Beşir Derneği 55 ülkede gönüller yapıyor
Beşir Derneği 55 ülkede gönüller yapıyor
GİRİŞ 22.09.2014 14:50 GÜNCELLEME 22.09.2014 14:50

Beşir Derneği başta Somali, Sudan, Suriye, Çad, Orta Afrika, Arakan, Kazakistan ve Bosna olmak üzere 55 ülke de vekaleten kurban kesim ve dağıtım hizmetini yine uluslar arası faaliyet gösteren UKBA Derneği ile birlikte yerine getiriyor.

Türkiye Genelinde 242 temsilciliği ile en ücra noktalarda kurban bağışlarınızın payları ile ihtiyaç sahiplerinin yüzlerini güldürüyor ve sizlere hayır dua almaya vesile oluyor. 150’den fazla yerel dernek ve SEMERKAND vakfı ile yaptığı işbirliği protokolleri ile organizasyonunu daha da güçlü hale getirmektedir.

Kurban bağışlarının Beşir Derneği kurban özel web sayfası üzerinden “Bağış Takip Sistemi” ile nerede ve ne zaman kesildiğine dair bilgilere ulaşılabiliniyor.

Beşir Derneği; Vekaleten Kurban kesim vecibesini, kadrolarının uzmanlığı ve fedakarlığı ile İslami usullere göre yerine getirirken aynı zamanda sorumluluğunun bilinci ile hareket ediyor.

Beşir Derneği Genel Sekreteri Fatih Sarıyar yaptığı açıklama da;

Beşir Derneği olarak her kurban da olduğu gibi bu kurbanda da mağdur ve mazlum coğrafyalar da bağışçılarımızın hayrına vesile olacağız. Her geçen yıl çalışmalarımızı daha geniş coğrafyalara yayıyor ve büyütüyoruz. Bu yıl Kurban faaliyetimizi Türkiye dahil 55 ülke de gerçekleştireceğiz. 2014 yılı kurban faaliyetimizde 2 Milyon aileye ulaşmayı hedefliyoruz. Geçtiğimiz yıllarda gerçekleştirdiğimiz faaliyetler de hedeflerimizin üstüne çıktık, bu yılda çıkacağımızı umuyorum.” Dedi.

Beşir Derneği’ne Kurban bağışını hızlı ve güvenli yapmanın 5 pratik yolu var.

Web Sayfası;

kurban.besirdernegi.org  adresinden hızlı bağış yapabilir ve anlaşmalı kredi kartlarına 3 taksit imkanından faydalanabilirsiniz. Ayrıca Kurban özel web sayfasından kurbanınızın nerede ve ne zaman kesildiğine dair bilgileri size özel panelden takip edebilirsiniz.

Banka Hesapları;

Beşir Derneği Türkiye Finans, T.C. Ziraat Bankası, Vakıflar Bankası, Kuveyt Türk ve Albaraka Türk bankalarında bulunan masrafsız hesaplarına Beşir Derneği ismini söyleyerek kurban bağış ücretini yatırmak suretiyle bağış işleminizi ücretsiz olarak gerçekleştiriliyor. Bağış yapılırken hisse sahibinin adı, soyadı, GSM numarası ve kurban bağışının türünün dekonta yazılması gerekiyor. Vekalet için 0216 375 4042 ‘yi aramanız yeterli oluyor.

EFT ve Havale;

Kendinize ait internet bankacılığı sayfasından EFT ve Havale yolu ile kurban bağışınızı yapabilirsiniz.

Tele Bağış;

0216 375 4042 Beşir Derneği çağrı merkezi numarasını arayarak kurban bağışınızı, bağışçı temsilcimiz veya sesli yanıt sistemi ile kendiniz yapabiliyorsunuz.(Sesli yanıt sisteminde anonstan sonra önce 2, sonra 1, sonra tekrar 2’yi tuşlayarak kurban bağışınızı gerçekleştirebilirsiniz.)

Mobil Bağış Uygulaması;

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon veya tabletlerinizden güvenli ve hızlı “Mobil Bağış” uygulaması ile bağış işleminizi gerçekleştirebilirsiniz.

Temsilcilik ve Stantlar;

Kurban bağışlarınızı yurt genelinde bulunan 242 temsilcilik ve ana meydanlarda açılacak olan stantlara uğrayarak makbuz karşılığı yapabilirsiniz. Temsilcilik ve stant adres bilgileri için 0216 375 4042 çağrı merkezini arayabilirsiniz.

Beşir Derneği Bağışçılarını ise şu konuda uyarıyor;

Kurban bağışlarında ülke şartı olmaması ve kurban bağışlarının ihtiyaç durumuna göre yurt içinde ve yurt dışında kesileceğini
Bazı ülkelerde kurban bayramı tarihi 1 veya 2 gün geç olabildiğinden, geri bildirimin duruma göre gecikmeli olabileceğini
Hisse sahibi ismi ve iletişim bilgisinin bağış yapılırken mutlaka belirtilmesini
Vacip kurban bağışlarının ise arefe günü saat 17’ye kadar yapılması

 

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
CHP Grup Sözcüsünden şoke eden gaf: Cemil Tugay'a “Cemil Bayık” dedi
Harita paylaşıldı! 45 il için peş peşe uyarılar