Okula molotoflu saldırı

Diyarbakır’ın Ergani ilçesindeki bir okula, kimliği belirsiz kişi veya kişiler tarafından molotofkokteyli atıldı.

Okula molotoflu saldırı
Okula molotoflu saldırı
GİRİŞ 22.09.2014 15:36 GÜNCELLEME 22.09.2014 15:36
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Edinilen bilgilere göre, Ergani Şirinevler Mahallesi’nde bulunan Arif Biçen İlkokulu, kimliği belirlenemeyen bir grup tarafından gece yarısı molotof atılarak yakılmak istendi. Okulun öğretmenler odası camını kırarak içeriye molotof atan saldırganlar kaçarak olay yerinden uzaklaşırken, çıkan yangını itfaiye ekipleri söndürdü.

Yangın nedeni ile öğretmenler odası tamamen yanarak kullanılamaz hale geldi.

Olay yerine gelen polis, delil toplayıp parmak izi aradı.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 4
  • Kurabiye Canavarı 9 yıl önce Şikayet Et
    OKUL YAKANLARI Vercen İŞİD'e bir güzel kesip kavurma yapacak
    Cevapla
  • temel candan 9 yıl önce Şikayet Et
    okul yakmak . nasıl eylem bu anlamı ne ?? tamda çözüm süreci sırasında kamplaştırma çabası bu.. sürece destek verenleriin düşüncelerini bozmak amaç bu..reel olarak da okumamış çocuk çok kolay molotof atar dağa çıkar okul görmek istemeyecekleri birşey.burda gezidekinden fazla hemde kolay eleman bulabileceklerinii tahmin etmek zor değil.. hele birde narkotikile uğraşanlar için bu hiç zor değil para çok büyük perde arkasında çok başka pasaportlu bir numaralar olabilir..
    Cevapla
  • ALİ ÜNLÜER 9 yıl önce Şikayet Et
    bu yakanları k.ıraka gönderip tatil yapmaları sağlanmalıdır.. biraz kafa boşalmasına ihtiyaçları var.hemen yanı başındaki cehennemi göremeyecek kadar kör olan bu zavallıların bir derse ihtiyacı var. savaşmaya geldimi türk milletinin önünde kimse duramaz. onun iççin bu zavallılara nacizane tavsiyem akıllarını başlarına almalarıdır.
    Cevapla
  • orjinal305 9 yıl önce Şikayet Et
    Babalarının mallarını yakıyorlar sanki . Bir tuğlasında bile hakları olmayan bu insan görünümlü yaratıklar benim cebimden çıkan vergilerle yapılmış olan okullarımızı yakıp yıkıyorlar , devletimiz de çözüm süreci zarar görmesin diye buna seyirci kalıyor . Neresinden tutsan elinde kalıyor . Tek diyeceğim hakkımı kesinlikle helal etmiyorum !!!!
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İYİ Partili ismin Dünya Taekwondo Şampiyonu'na verdiği söz yalan oldu
Rezalet! 23 Nisan kutlaması adı altında yapılan etkinlik pes dedirtti