Başkonsolos Öztürk: Cehennemden çıktık

IŞİD tarafından 101 gün alıkonulan ve MİT operasyonuyla özgürlüğüne kavuşan Türkiye'nin Musul Başkonsolosu Öztürk Yılmaz konuştu.

Başkonsolos Öztürk: Cehennemden çıktık
Başkonsolos Öztürk: Cehennemden çıktık
GİRİŞ 22.09.2014 15:36 GÜNCELLEME 22.09.2014 15:36
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

"Biz bir cehennemden çıktık" diyen Yılmaz, Türkiye'nin büyük bir başarıya imza attığını söyledi.

Musul Başkonsolosu Öztürk Yılmaz'ın açıklamaları şöyleydi:

"BİZ BİR CEHENNEMDEN  ÇIKTIK"

Bizi bir yerde tutmadılar, güvenlik açısından 8 hatta 9 yer değiştirdik. Onların genel stratejisi bir rehineyi bir yerde çok fazla tutmak istemiyorlar. Musul’da yaşananlar bir vahşet. Bunu gözlerimizle her yer değiştirirken daha iyi gördük. Biz bir cehennemin içinden çıktık.

"MAKAM ODAMIZDAN GÖRÜNTÜ ALMAK İSTEDİLER"

İnsanların bu şekilde acımasızca katledilmesinin hiç bir gerekçesi yok,  hiç bir dinde hiçbir siyasi düşüncede açıklanamaz bu. Bunları bize de izlettiler, biz de gördük bunları. Bunlar hiçbir zaman bizi korkutmadı. Baskı çok oldu benim üzerimde özellikle makam odamın içinden görüntü almak istediler, bazı çekimler yapmak istediler.

Haberleşmeyi baskının ilk anından yaptık. Ankara ile bizim  müthiş bir  koordinasyonumuz vardı. O zaman Sayın Bakanımız şimdi Başbakanımız, Sayın Cumhurbaşkanımız ilk arayanlardandı. MİT son derece dikkatli çalıştı. Bu kesinlikle Türkiye’nin başarısı."

Başkonsolos Öztürk Yılmaz, A Haber'e konuştu.

YORUMLAR 1
  • müslüman kurtuldu 9 yıl önce Şikayet Et
    .... bunun arkasında CIA ve mossad var. bazı gerçekler açığa vurulmalı artık. Ortadoğu da bu zalimlerin her istediğini yapamayacağını göstermeli onlara devletimiz. Ortadoğuda terör yapılarının arkasında CIA ve Mossad var. artık susmamalıyız.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Fransa'dan sürpriz 'Gazze' hamlesi! 48 saat içinde...
İkinci Köksal vakası! CHP'li aday kapıyı DEM Parti'nin suratına çarptı: Şerefsizlere...