Vali Mutlu, takipçilerini üzmeyecek

Merkeze alınan İstanbul Valisi H. Avni Mutlu'nun veda ziyaretleri sürüyor. Mutlu, Perşembe günü görevi yeni valiye devredeceğini açıkladı.

Vali Mutlu, takipçilerini üzmeyecek
Vali Mutlu, takipçilerini üzmeyecek
GİRİŞ 22.09.2014 16:24 GÜNCELLEME 22.09.2014 17:14

Merkez Valiliği'ne atanan Hüseyin Avni Mutlu veda ziyaretlerine başladı. Bugün de Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı'na gelen Vali Mutlu, İstanbul Cumhuriyet Başsavcısı Hadi Salihoğlu ve Adalet Komisyonu Başkanı Ayhan Ayan'a veda ziyaretinde bulundu. Adliyede yaklaşık yarım saat kalan Vali Mutlu'yu, adliye önünden Başsavcı Salihoğlu ve Komisyon Başkanı Ayan çiçekle yolcu etti.

Adliye önünde bir açıklama yapan Vali Mutlu, Ziyaretlerimizi yapmaya devam ediyoruz İstanbulumuzda. Bugün de çok değerli Adalet Komisyonu Başkanımız ve Başsavcımızı ziyaret etmek suretiyle programlarımıza devam ediyoruz. Kendileri çok kıymetli, birlikte mesai yaptığımız arkadaşlarımız. Bundan sonraki görevlerinde onlara da başarılar dilerken, onlar da sağolsunlar bize bundan sonraki hayatımıza aynı güzel temennileri ilettiler. Sizlere de teşekkür ediyorum diye konuştu. 

"PERŞEMBE GÜNÜ GÖREVİ TESLİM EDECEĞİZ"

İstanbul'dan ne zaman ayrılıyorsunuz sorusuna Vali Mutlu, İnşallah Perşembe günü görevi çok değerli Valimize teslim etmiş olacağız diye yanıt verdi. 

"TAKİPÇİLERİMİZİ ÜZMEYECEĞİZ"

Twitter'ı aktif kullanmaya devam edip etmeyeceği yönündeki soruya ise Hüseyin Avni Mutlu, Tabii ki... Sosyal medya aslında iletişimin araçlarından bir tanesi. Kamu görevleri itibariyle de bunun faydalarını da zaman zaman elbette ki görüyoruz. Biraz da kendi özeliniz de oluyor sosyal medya. Dolayısıyla, görevde olmak veya olmamak da çok önemli değil. Sosyal medyada takipçilerimiz de var. Elbette ki zaman zaman duygularımızı paylaşacağız. Kendimize göre birtakım değerlendirmelerimiz olur. Yani takipçilerimizi üzmeyeceğiz, onlara selam ediyorum. Siz de paylaşırsınız ifadelerini kullandı. 

KAYNAK: DHA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Yerel seçim; Panorama; Son durum
Para sayma skandalı! Canan Kaftancıoğlu ifadeye çağrıldı! Bomba itiraf: CHP adına...