Bomba gibi patladı

Muğla’nın Bodrum ilçesinde, içme suyu borusunun patlamasıyla yol çöktü.

Bomba gibi patladı
Bomba gibi patladı
GİRİŞ 22.09.2014 17:07 GÜNCELLEME 22.09.2014 17:08
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Bodrum Kıbrıs şehitleri caddesindeki hastane kavşağında içme suyu hattı büyük bir gürültüyle patladı. Bir anda patlayan su borusu ile birlikte yolda göçük oluştu.

Patlayan su borusunun Muğla Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğüne (MUSKİ) ait içme suyu ana isale hattı olduğu öğrenildi. Ana yolu su basarken, bomba gibi patlayan su borusu nedeniyle yol kısmen trafiğe kapatıldı.

PATLAYAN SUDA SERİNLEDİ

Su borusunun patlamasının ardından itfaiye ekipleri suyu kapatmak için uğraşırken polisler trafiğin kontrolünü sağlamaya çalıştı. Vatandaşlar yola şaşkınlık ile bakarken Mehmet Yeşilöz isimli bir vatandaş ise patlayan suyun içine girerek elini yüzünü yıkadı. Çıkan su ile yüzünü yıkayan Yeşilöz, “Sıcak hava serinliyoruz, içme suyu olduğunu öğrendim. Elimi yüzümü yıkayıp serinledim” dedi.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 1
  • keskin söz 9 yıl önce Şikayet Et
    Belediyelerin nasıl hırsızlık yaptığını görmek cok zor olmamalı!. Sadece bu yıl Bodrum çevresinde onlarca su borusu patlaması yaşanmıştır. Malzemeden çalarak ceplerini ve partilerinin kasasını doldurmanın kestirme yolu! Ağrıda,Yalovada yapılan kirli ittifaklar bu yolsuzlukların temelini oluşturmak için yapılmıştır!
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Tarihi ziyaret öncesi Erdoğan açıklaması! Türkiye'ye net mesaj: İzin vermeyeceğiz
Gaziosmanpaşa'daki toprak kaymasının yaşandığı anlar ortaya çıktı!