HDP'li Aysel Tuğluk Suruç'ta asker taşladı

Kobani'ye geçmek isteyen gruba asker izin vermedi. Aralarında HDP'li vekil Aysel Tuğluk'un da bulunduğu grup askeri taş yağmuruna tuttu.

HDP'li Aysel Tuğluk Suruç'ta asker taşladı
HDP'li Aysel Tuğluk Suruç'ta asker taşladı
GİRİŞ 22.09.2014 19:04 GÜNCELLEME 22.09.2014 19:04
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Suriye sınırındaki Suruç’un Mürşitpınar Köyü yakınlarında toplanan ve Kobani’ye gitmek isteyen kalabalığa asker ve polis izin vermeyince çatışma çıktı.

AYSEL TUĞLUK POLİSE TAŞ ATTI

Polis ve askerler su, biber gazı ve panzerlerle göstericileri hedef alırken HDP’li vekil Aysel Tuğluk’un da aralarında bulunduğu grup taşlarla karşılık verdi.

Kobani’ye destek için sınırı aşma isteklerine olumsuz yanıt alan gruplara güvenlik güçleri biber gazlarıyla müdahale etti.

KAYNAK: AJANSLAR
YORUMLAR 11
  • FATİH ÇOBAN 9 yıl önce Şikayet Et
    hadi naş. gitmezler, gidemezler maksat kargaşa çıkarmak hadi gidin buyrun deseler Aysel tıpış tıpış en önce kaçar vay ki vay vay haaa biz destek verecektik türk askeri önledi olacak sonu dimiiiii, hadi canım hadi yemezler bu numaraları artık muzz cumhuriyeti değil artık anlayınnnnnnnn
    Cevapla
  • burcan burcan 9 yıl önce Şikayet Et
    BU MİLLETVEKİLİ Mİ?. Yazıklar olsun,sahiden bu kadın T.B.M.Meclisinde milletvekili mi?Bunu millet vekili seçenler teröristde,buna onay veren Ysk'ya ne demeli?Yüce divanlıktır.
    Cevapla
  • Ay Yıldız 9 yıl önce Şikayet Et
    KORKAKLAR. IŞID'ten kaçarlar, askere polise yiğitleşirler. Git de o taşı IŞİD'e salla bakalım ne oluyor.
    Cevapla
  • asil çığlık 9 yıl önce Şikayet Et
    şuanların vaziyetine. bunlarda insan olacak iyi :( vay hallerine , ama bunları bıraksalarda gitmez bunlarn canı tadlı maksat şov olsun kalitesizliğini göstermek olsun
    Cevapla
  • fahri aydın 9 yıl önce Şikayet Et
    bi düşünelim. işid e kim karşı...abd, ing.,fransa.pkk.,o bölgede türk düşmanı olan şii ler,vede cehape...şimdi bunlarla aynı safta olmak insanı düşündürüyor..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Fatih Sondaj Gemisi, Göktepe-1 kuyusunda sondajına başladı
İzmir'de Yeniden Refah adayı AK Parti lehine yarıştan çekildi!