Karayılan: Çözüm süreci bizim için bitti

IŞİD'in Kobane saldırılarından Türkiye'yi sorumlu tutan Murat Karayılan Çözüm sürecinin kendileri için bittiğini açıkladı.

Karayılan: Çözüm süreci bizim için bitti
Karayılan: Çözüm süreci bizim için bitti
GİRİŞ 23.09.2014 07:50 GÜNCELLEME 23.09.2014 07:50
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

KCK Yürütüme Kurulu üyesi ve silahlı güçlerin tepe ismi Murat Karayılan, IŞİD'in Kobane saldırısı ve çözüm sürecine dair hayli kritik açıklamalar yaptı.

Sterk TV'de yaptığı açıklamada Kobane'deki IŞİD saldırılarından Türkiye'yi sorumlu tutan Karayılan "ortada çözüm süreci falan kalmamıştır" dedi.

"Süreç bizim için bitmiştir, şimdi Başkan Apo'nun süreç  konusunda söyleceği son sözü bekliyoruz" diyen Karayılan "AKP’nin politikası süreci zora soktu. Savaş hali söz konusu. Yeni bir değerlendirme yapmaya ihtiyaç var. Düşmanlık yapıyorlar. DAIŞ için bütün yollar açık. Ama halkımıza kapalı." diye konuştu.
 

YORUMLAR 11
  • ibrahim yildiz 9 yıl önce Şikayet Et
    kuru sıkı laflar bınlar, hele bir çözüm süreci sizin yüzünüzden sekteye uğrarsa bu sizin bittiğiniz gündür.. kendinize var oluş için çeşitli bahaneler dayanaklar aruyorsunuz ama bitti. kalın kafanıza sokun.
    Cevapla
  • B.Ali KÖKTAŞ 9 yıl önce Şikayet Et
    çözümü hiç istemedinizki. israil uşağı piyonlar.siz hiçbir zaman çözüm istemediniz zaten bunun gayet iyi farkındayız bu sürecin bitmesi herkes için zararlı olacaktır ama en çok da sizin için zararlı olacaktır.
    Cevapla
  • cengizhan 9 yıl önce Şikayet Et
    bahane hazır. sankı kobanıye turkıye saldırdı. bu gıdışle ışıd pkk yı bıtırecek karaylan ondan korkuyor
    Cevapla
  • osman gündoğdu 9 yıl önce Şikayet Et
    peki ne yapacaksınız???. yarın bürgün geberip gidecen yaşın 60 ı sollamış halen çoluk çocuğunun hatta torunlarının canınımvermeye çalışıyorsun.illa gebereceksen git bi köşede geber.birbirlerine kardeş olan insnları karşı karşıya götürmeye çalışmayın artık.sizin zihniyetinizde artık chp nin 60 yaş üstü zihniyetiyle beraber tarihin kirli çamaşır sepetinde olan sayfalarının arasında kaldı..
    Cevapla
  • selahaddin 9 yıl önce Şikayet Et
    Nerde Bahoz Erdal. Cozum surecini istemeyenler temizlendi...Apo hucrede seninde infaz emrini verir...biri kordinaatlarini verir...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Gaziosmanpaşa'daki toprak kaymasının yaşandığı anlar ortaya çıktı!
Bakan Bayraktar'dan müjde! 'Birkaç ay içinde kazacağız'