Saatler ne zaman geri alınacak?

26 Ekim Pazar günü saatler 1 saat geri alınacak.

Saatler ne zaman geri alınacak?
Saatler ne zaman geri alınacak?
GİRİŞ 23.09.2014 15:45 GÜNCELLEME 23.09.2014 15:51
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Her yıl tartışılan kış saati uygulaması bu yıl da devam ediyor. Devam kararını ilk duyuran Kayseri Valiliği oldu. Kayseri Valiliği kamu kurum ve çalışanları için yayınladığı genelge ile saatlerin ne zaman geri alınacağını da duyurmuş oldu

Kayseri Valiliği pazar günü 04.00’den itiblaren saatlerin 1 saat geriye alınacağını açıkladı.

Valilikçe yapılan açıklamada ,saatlerin geri alınması ve kamu kurum ve kuruluşlarının çalışma saatlerine ilişkin Resmi gazete de yayımlanan ilgiliBakanlar Kurulu kararı gereğince; gün ışığından daha fazla yararlanmak amacıyla, 26 Ekim pazar günü saat 04.00 den itibaren bir saat geri alınacak.

YORUMLAR 2
  • Burak YILMAZ 9 yıl önce Şikayet Et
    Memlekette Paradan Altı Sıfır Kalktı, Andımız Kalktı, Başörtüsü Serbest Oldu. Ama şu saatleri geri alma saçmalığı bir türlü kalkmadı.
    Cevapla
  • halil soba 9 yıl önce Şikayet Et
    ŞU SAATLARIN İLERİ GERİ ALMA SAÇMALIĞINI BIRAKALIM.AMAÇ ENERJİ TASARRUFU DEĞİL.ARABA MANEVRASI GİBİ İLERİ GERİ SAÇMALIĞINIDA BIRAKALIM ARTIK.. Türkiyede uygulanan şu ileri geri saçmalığına son verelim.Saatları baharda ileri almakta maksat enerji tasarrufu ise,kışın bu saat uygulamasıyla devam edilmesi lazım.Ekim ayından sonra bütün resmi kurumda çalışanlar ve öğrenciler gece yarısı işten çıkacak.Oysa sabahki gün ışığından en az 1 saat zararımız olacak.Kışın ileri saat uygulaması devam etse yazınki tasarruftan daha çok yapılır.Ama nedendir bu uygulama olmaz.İkincisi gerçekten tasarruf yapılacaksa,kışın okullar ve resmi daireler 1 saat eksik çalışsın,uzun günlerde bunun telafisi yapılsın.Gerekmediği halde yanan sokak lambalarınada bir el atılıverilirse hiç bir sorun kalmaz tasarruf adına.İleri geri araba menevrası gibi milletin psikolojisini bozmanın anlamı yok.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İsmailağa Cemaati'nin yeni lideri belli oldu
Yunanistan neye hazırlık yapıyor? Neden Demir Kubbe'nin peşine düştü?