Komutanlıkta 14 el silah sesi

Adana'da tayininin yapılmadığını öne süren Jandarma Astsubay, eylik tabancasıyla havaya 14 el ateş etti.

Komutanlıkta 14 el silah sesi
Komutanlıkta 14 el silah sesi
GİRİŞ 24.09.2014 12:37 GÜNCELLEME 24.09.2014 12:37

Adana’da il merkezine tayininin yapılmadığını öne süren Jandarma Astsubay F.T., İl Jandarma Komutanlığı’nda, ’Psikolojimi bozan kişiye notumdur. Bundan sonra olacakların sorumlu ben değilim’ yazılı döviz açıp, beylik tabancasıyla havaya 14 el ateş etti.

Olay, 13 Eylül’de Sinanpaşa Mahallesi’ndeki İl Jandarma Komutanlığı’nda meydana geldi. İl Jandarma Komutanlığı’nda görevli Jandarma Astsubay F.T., 2 ay önce Karataş İlçe Jandarma Komutanlığı’na tayin edildi. F.T., eşinin rahatsızlığı nedeniyle düzenli olarak tedavi görmesi gerektiği için yeniden İl Jandarma Komutanlığı’na atanmak için dilekçe verdi.

2 kez dilekçe veren F.T., ataması yapılmayınca İl Jandarma Komutanı ile görüşmek üzere Adana’ya geldi. Albay ile görüşemeyen F.T., ’Pskolojimi bozan kişiye notumdur. Bundan sonra olacakların sorumlu ben değilim’ yazılı döviz açıp beylik tabancasıyla havaya 14 el ateş etti. F.T., meslektaşları tarafından sakinleştirilip, olayla ilgili ifadesi alındı. Askeri Savcı tarafından serbest bırakılan F.T.’nin beylik tabancasına el konularak tedavisi için Dr. Ekrem Tok Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi’ne sevk edildi.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
TCMB'nin faiz indirim kararı için tarih verildi
Demirkubbe'den eksiği yok diyerek açıkladı: işte Türkiye'nin Gökkubbesi!