Vekillerden ret: O kıyafetleri giymeyiz

Milletvekilleri üzerinde 'Soma Kömür İşletmeleri A.Ş' yazan giysileri kabul etmediği gibi şirketin kendilerine sağladığı yemeği de reddetti.

Vekillerden ret: O kıyafetleri giymeyiz
Vekillerden ret: O kıyafetleri giymeyiz
GİRİŞ 25.09.2014 13:51 GÜNCELLEME 25.09.2014 13:51
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Araştırma komisyonu üyeleri, yaklaşık 3.5 ay sonra araştırma yapmak üzere bir kez daha Soma’ya geldi. Ak Parti Aksaray milletvekili Ali Rıza Alaboyun başkanlığındaki komisyon üyeleri, Yılmaz Tunç, Ali Aydınlıoğlu, Fatoş Gürkan, Namık Havutça, Canan Candemir, Necati Özensoy, Ayşe Türkmenoğlu, Vural Kavuncu, Nesrin Ulema, Erkan Akçay, Özgür Özel ve Selçuk Özdağ, sabah saatlerinde Soma’ya ulaştı. 

ŞİRKETİN KIYAFETLERİNİ İSTEMEDİLER

Komisyon üyeleri, Ege Linyit İşletmeleri’nde, maden için kıyafet giydikleri sırada ilginç bir olayda yaşandı. Milletvekilleri, arkalarında ’Soma Kömür İşletmeleri A.Ş.’ yazısının bulunduğu şirkete ait kıyafetleri giymeyi istemedi. Ayrıca şirketin sağlayacağı yemeği de yine kabul etmedi. Komisyon üyelerinin daha önceden de bu taleplerini yine Soma’daki yetkililere ilettikleri öğrenildi. Bunun üzerine yemeği kaymakamlık sağladı. Beyaz renkli madenci kıyafetleri ise, Türkiye Kömür İşletmeleri’nden temin edildi.

YORUMLAR 2
  • ALİ ÜNLÜER 9 yıl önce Şikayet Et
    gerçek olan da budur.. yavaş yavaş öğreneceğiz bu işleri
    Cevapla
  • burak şişman 9 yıl önce Şikayet Et
    !!??!!. gittikleri yer masraf başka bişey yok haaa....sağayken ne verdiniz ölünce ne değişecek...menuyude yazaydınız merak edenler vardır biz türk milleti enteresanız......
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 85 milyon vatandaşa çağrı: Hepimizin namusuna emanettir!
Yeniden Refah Partisi’nin arkasındaki güç kim! İstanbul’da oyun oynuyorlar…