KPSS sorularını taşıyan kamyonet kaza yaptı

Türkiye genelinde yapılan KPSS için Erzurum bölgesinden Ankara’ya sınav belgelerini taşıyan kamyonet İmranlı ilçesinde kaza yaptı.

GİRİŞ 28.09.2014 17:47 GÜNCELLEME 28.09.2014 17:47
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Doğan Demiral yönetimindeki 06 FF 8251 plakalı kamyonet dün yapılan KPSS Ön Lisans sınavının belgelerini alarak yola çıktı. Sivas’ın İmranlı ilçesine gelen kamyonet Kanlıarmut mevkiinde yağışlı hava nedeniyle sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu devrildi.

Sınava ait mühürlü kasaların çevreye saçılması sonucu bölgeye çağırılan güvenlik güçlerince olay yerinde güvenlik önlemleri alındı. Çevreye saçılan mühürlü kasaları toplanarak kaza yerine gelen Cumhuriyet Üniversitesi yetkililerine teslim edildi.

Araç içerisinde bulunan kurye Vedat Ünaldı, koruma polisi Ahmet Kaymaz ve sürücü Doğan Demiral kazadan yara almadan kurtuldular. Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 2
  • Dilek NİMET 9 yıl önce Şikayet Et
    BIKTIK ARTIK BIKTIK YAAA.. şu devlet kurumlarını denetleyen onca insan boşunamı maaş alıyor anlayamıyorum.hala iş kazası denilerek üstü örtülen vukuatlar,hastanede iğrenç muamele gören vatandaşlar,sokakta tacize uğrayan insanlar adliye koridorlarında mağdur olanlar ve senelerdir ösym nin sınavlarındaki şaibeler ...nedir bu ya çokmu zor bu işi daha sağlıklı yürütmek daha kontrollü yapabilmek anlayamıyorum.boşuna adamlara maaş bağlamasın devlet .nasıl olsa kimin eli kimin cebinde belli değil kalemler üzerine emeğiniz emanetimiz yazmayı bilen adamlar emanete ne güzel sahip çıkıyorsunuz tüüüh masallah
    Cevapla
  • HalitBinVelit 9 yıl önce Şikayet Et
    Bu kaza şüpheli?..... ....Dikkat! parelel soruşturma olmasın?......
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Herkes birbirini ihbar ediyor! IBAN korkusu Maliye'yi kilitledi!
Hasan Öztürk yazdı: Türkiye terörle mücadelede Amerikan eksenine girer mi?