Gelin ve damada düğün gecesi şok!

Muğla’nın Yatağan İlçesi’nde Kazım Özen ve Bahar Özen çiftinin tek katlı müstakil evleri, düğünlerinin olduğu gece kundaklandı.

Gelin ve damada düğün gecesi şok!
Gelin ve damada düğün gecesi şok!
GİRİŞ 28.09.2014 19:39 GÜNCELLEME 28.09.2014 19:39

Evin yatak odası kullanılmaz hale geldi. Evi yakan kişinin komşu kadın olduğu ortaya çıktı.
Yatağan’daki bir maden fabrikasında forklift operatörü olarak çalışan Kazım Özen,  İzmir’de yaşayan Bahar Şenol’u bir ay önce kaçırıp, evlendi. Çiftin düğünleri ise dün  akşam, Taşkesik Mahallesi’ndeki evlerine yaklaşık 200 metre uzaklıktaki bir düğün salonunda yapıldı. Genç çift, düğünlerinde vur patlasın çal oynasın eğlenirken, saat 21.00 sıralarında, yoldan geçen bir TIR şoförü alevleri fark edip, düğün salonunun önündekilere bildirdi. 
 
Evlerinde yangın çıktığını öğrenen Bahar ve Kazım Özen çifti düğünü yarıda bırakarak evlerine koştu. Davetliler ne olduğunu anlayamadan gelinlik ve damatlığıyla koşarak salondan çıkan genç çiftin peşinden gittiklerinde, alevleri fark edip, durumu itfaiyeye ve Jandarmaya bildirdi. İtfaiye ekipleri, su sıkarak yangını kısa sürede söndürürken, tek katlı, müstakil evin yatak odası kullanılmaz hale geldi. 
 
KOMŞU KADIN YAKMIŞ
 
Soruşturma başlatan jandarma, yangın çıkan evin güvenlik kamerası görüntülerini inceledi. Yangını, aralarında husumet bulunan komşuları N.D.’nin çıkardığını tespit edildi. Güvenlik kameralarından habersiz olan N.D.’nin bir sopa yardımıyla evin camını kırdıktan sonra elindeki pet şişedeki benzini döküp, birkaç denemeden sonra ateşe verdiği belirlendi. Parmak izi bırakmamak için eline çorap giyen N.D.’nin alevlerin aniden parlaması üzerine panikle kaçmak isterken, düşüp dizinden yaralandığı da anlaşıldı. Jandarma, bunun üzerine N.D.’yi gözaltına aldı. 
 
Düğün yarıda kalırken, damat Kazım Özer, "Komşumuz N.D. ve ailesi ile aramızda husumet vardı. Sürekli bize tehditlerde bulunuyordu. Son olarak da ’Bu düğünü yapamayacaksınız. Evinizi başınıza yıkacağız’ diye, tehditler savurup, hakaretlerde bulunmuşlardı. En mutlu günümüzü zehir ettiler. Kendilerinden davacı ve şikayetçi olduk" dedi.
 

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Tokat'taki deprem kameralara böyle yansıdı
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Son asrın en büyük katliamlarından birisi Gazze'de yaşanıyor