Teröristler okul yakacaklardı

Iğdır'da terör örgütüne yönelik yapılan operasyonda çok sayıda molotof kokteyli ve yapımında kullanılan malzemeler ele geçirildi.

Teröristler okul yakacaklardı
Teröristler okul yakacaklardı
GİRİŞ 29.09.2014 13:16 GÜNCELLEME 29.09.2014 13:16

Iğdır’da, terör örgütünce okul yakılmalarında kullanılmak üzere hazırlandığı belirlenen 20 adet molotof kokteyli ve içinde 5 litrelik benzin bulunan 1 bidon ele geçirildi. Olayla ilgili ayrı ayrı evlere yapılan operasyonlarda 7 kişi gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre, Özgür Mahallesi’nde bulunan metruk bir binada terör örgütü yandaşlarınca izinsiz gösterilerde ve okul yakılmasında kullanılmak üzere patlayıcı ve parlayıcı malzeme hazırlandığı bilgisi alan Iğdır Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele (TEM) Şube Müdürlüğü ekipleri, operasyon için düğmeye bastı. Belirtilen adrese bomba imha uzmanı eşliğinde baskın düzenleyen ekipler, metruk binada kapsamlı bir arama yaptı. Aramalarda kullanılmaya hazır hale getirilen toplam 20 adet molotof kokteylinin yanı sıra 5 litrelik bidona konulan benzin ele geçirildi. Operasyon kapsamında ayrı ayrı birçok evde yapılan operasyonlarda 7 kişi gözaltına alındı. El konulan molotof kokteylilerinin özellikle okul yakılmalarında kullanılmak üzere hazırlandığı öğrenildi.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
HDP’li Altan Tan’dan bomba itiraf! Demirtaş ve Zana'ya ayar: Eşini aday yapan...
Ajandan, Komedyene... İşte Dünya liderlerinin siyasetten önceki meslekleri!