Kaymakamlık ve AK Parti binasına bombalı saldırı

Diyarbakır'ın Sur İlçe Kaymakamlığı ile Ak Parti ilçe teşkilatının bulunduğu binaya el yapımı patlayıcı ile saldırı düzenledi.

Kaymakamlık ve AK Parti binasına bombalı saldırı
Kaymakamlık ve AK Parti binasına bombalı saldırı
GİRİŞ 30.09.2014 00:40 GÜNCELLEME 30.09.2014 00:56
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Olay, Diyarbakır’ın merkez Sur İlçesi’nde saat 21.30 sıralarında meydana geldi. Bir grup Sur Kaymakamlığı ile Ak Parti İlçe Başkanlığı’nın bulunduğu binaya el yapımı patlayıcı ve molotofla saldırı düzenledi.

Saldırıda molotof ve el yapımı patlayıcı binanın girişinde bulunan nöbetçi noktasına isabet etti. Ses bombası olduğu belirtilen patlayıcının infilak etmesi sonucu binanın camları kırıldı. Olay yerine polis ekipleri sevk edilirken, kaçan saldırganları yakalamak için çalışma başlatıldı.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 2
  • HASAN ŞAHAN 9 yıl önce Şikayet Et
    dış güçlerin amacı. Güçlü bir TÜRKİYE istemeyen dış mihraklar rahat durmuyor kendi emellerine kürtleri alet ediyor amaç önceden kuruldu zaten ışid nasıl çıktı piyasaya kimler var arkasında dışarıda kaos varken bu dış mihraklar TÜRKİYE 'de bir iç savaş çıkarma kışkırtma paolitkası uyarlayarak iç savaş sonrası azılı militanlar emperyalizmin uşkalarını dışarıya itmek ve ardından kürt soykırımı iddiası ile TÜRKİYEYİ sıkıştırıp kıskaç altına almak pkk yanlısı kürtler çok çabuk geliyor oyuna ve gaza ama bilmiyorlarki bu ülkenin başın öyle muhteşem iki lider varki işte bu iki lİder OSMANLI torunu gelecek günler daha güzel olacak sizler zamanla görecek aykırı gelmenizden bir takım yapılanmanın ardından gittiğinize pişman olacaksınız
    Cevapla
  • TEOMAN BEY 9 yıl önce Şikayet Et
    bir avuç korkak soytarı bunlar. madem kürt haklarını savunuyorsunuz gitsenize kobaniye, atsanıza ışide el yapımı bomba? yürek ister işte o... önce sınır tellerini yıkıp komşu ülkeye geçecek kadar şımarık sonrada ışıd'ı görünce 1 saat sonra kuyruğu kıstırmış kedi gibi korkaksınız... en sahtekarlarınız türkiyede en kahramanlarınız ırakta ve suriyede... doğuda yaşayan halk bu sahtekarlığı görmeli...
    Cevapla
DİĞER HABERLER
CHP'li Sarıyer Belediyesi'nde torpil: Başkan Yardımcısının eşi müdür oldu
Katil İsrail gece sivllerin olduğu çadırı vurdu! Hepsi çocuk...