NATO: IŞİD saldırırsa Türkiye'yi savunuruz

Türkiye'ye olası bir IŞİD saldırısıyla ilgili NATO'dan açıklama yapıldı.

NATO: IŞİD saldırırsa Türkiye'yi savunuruz
NATO: IŞİD saldırırsa Türkiye'yi savunuruz
GİRİŞ 01.10.2014 17:40 GÜNCELLEME 01.10.2014 18:55
Bu Habere 18 Yorum Yapılmış

NATO'dan bölgede yaşanan gerilimle ilgili Türkiye'yi yakından ilgilendiren bir açıklama geldi. Yapılan açıklamada; ''Türkiye'nin IŞİD'in saldırısına uğraması halinde ortak savunma maddesinin devreye sokulacağı'' belirtildi.

TÜRKİYE'Yİ SAVUNURUZ

NATO'nun yeni Genel Sekreteri Jens Stoltenberg, Brüksel'deki NATO ana karargahında basın toplantısı düzenledi. Stoltenberg, açıklamasında "Türkiye hedef alınırsa ortak yanıt verilir" ifadesini kullandı.

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 18
  • kerim genc 9 yıl önce Şikayet Et
    natonun bu yaptıgı. işidi devlet olarak kabul etmektır.
    Cevapla
  • Harun Gulen 9 yıl önce Şikayet Et
    e peki... Turkiyeye 30 yili askin bir suredir saldiriliyor. o zaman nerdeydiniz. simdi isid denilen herifleri turkiyeye saldirtip Turkiyeyi savunacagiz bahanesiyle... neyse, anliyan anladi.
    Cevapla
  • murat cg 9 yıl önce Şikayet Et
    Musul ve Kerkük. Zamanında Türkiye güçlü bir devlet olsaydı Atatürk Hatay gibi Hayali olan Musul ve Kerkük'üde sınırlarımıza dahil edecekti. Ordaki Kürt ve Türk lerde huzur ve güven ortamında yaşayacaktı. Türkiyemize sahip çıkalım bölünmeyelim, böldürmeyelim. Güçlü bir Türkiye demek Huzurlu bir islam coğrafyasıda demektir bunu unutmayalım. Rabbim hainlerden, kafirlerden, zalimlerden ülkemizi korusun ve muhafaza etsin, yüceltsin AMİN
    Cevapla
  • orjinal305 9 yıl önce Şikayet Et
    pkk ya . silah , mühimmat lojistik her türlü desteği ver , İŞİD e gelince ortak savunma deyin buna kargalar bile güler . Bizim gözümüzde her ikisi de Terörist , her ikisi de insanlıktan nasibini almamış yapılar . Kimsenin yardımına da ihtiyacımız yok çok şükür . Amaç sadece ülkemizin topraklarını kullanmak ve sonu belli olmayan bir işin içine çekmek !!!
    Cevapla
  • Burak Hakan 9 yıl önce Şikayet Et
    Hakan. Bizim ne diye bir milyona yaklasik ordumuz var? Bizler hacli ordusunu ulkemizde istemiyoruz gerekirsi vatandas bile ulkesini korur capulculara karsi Nato veya USA army filan istemiyoruz ulkemizde
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
AK Partili Çalkın'dan skandal paylaşımda bulunan DEM'li Koçyiğit'e tarihi cevap!
Hamas'tan ateşkes açıklaması: Kapıyı kapatmadık