Mersin'de Çakacak dönemi başladı

Kırşehir Valiliğinden Mersin Valiliği görevine atanan Özdemir Çakacak, Valilik önünde düzenlenen karşılamanın ardından görevine başladı.

Mersin'de Çakacak dönemi başladı
Mersin'de Çakacak dönemi başladı
GİRİŞ 02.10.2014 11:33 GÜNCELLEME 02.10.2014 11:34

Mehmet Miras'ın haberi

Valilik önünde düzenlenen  Törene  Vali Vekili Cezmi Türk Göçer,İl Emniyet Müdürü,Hasan Hüzeyin Bahar, Mersin İdman Yurdu Kulübü Başkanı Ali Kahramanlı,  il protokol üyeleri, Vali Yardımcılar  Valilik çalışanları, ile iş dünyasının önde gelen isimleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, sendika temsilcileri, öğrenciler ve vatandaşlar tarafından karşılandı. Mersin kentine,yeni atanan Vali Çakcak, törene katılanlar ile teker teker tokalaştıktan  sonra makamında  tebrikleri kabul etti.

El ele vereceğiz

 Mersin    Valisi Özdmir Çakacak, “Öncelikle bu görevi bize uygun gören Sayın Cumhurbaşkanımıza, Sayın Başbakanımıza, Bakanlarımıza teşekkür ediyorum. Türkiye’nin cennet köşelerinden biri olan Mersin’e ve Mersin’in güzel insanlarına hizmet etmekten şeref duyduğumu belirtmek istiyorum. Mersin; sanayisi, ticareti, tarımı kültürel faaliyetleri, teknolojisi ve lojistik potansiyeli ve tüm kurumsal yapısı ile ülkemizin dünyaya açılan en önemli kapılarından biri. Bu güzel ilimizde Devletin imkanlarını vatandaşlarımıza ulaştırmanın çabası içerisinde olacağız” dedi.

Makamlar hizmet  içindir

Halka hizmetin Hakk’a hizmet olduğunu vurgulayan Vali Çakacak, Haber 7 muhabiri Mehmet Miras’a yaptığı açıklamada, “Bu makamların, bizlere vatandaşlarımıza hizmet amacıyla, verildiğinin bilincindeyiz. Milletimize hizmet ederken seçilmişler, atanmışlar, siz değerli basın mensupları ve sivil toplum kuruluşları ve tüm vatandaşlarımızla ilimizin her yönden gelişmesi ve kalkınması için ortak akılla hareket ederek, vatandaşlarımıza en iyi hizmeti sunmanın çabası içerisinde olacağız.

Kapılarımız  herkeze açık

Kapılarımız herkese açıktır diyen Mersin Valisi Özdemir Çakacak, “Ulaşılamayan değil, her zaman ulaşılabilir makamlar olmak zorundayız. Ahi Evran, “Elin, sofran, kapın her zaman açık olacak” der. Şüphesiz kapımız herkese açık ama biz istiyoruz ki tüm kurumlarımızın kapıları sonuna kadar açık olsun. Güler yüzlü hizmet politikasını uyguladığımızda vatandaşımıza en güzel hizmeti yaparak, toplumsal huzura en güzel katkıyı sağlamış olacağımızı düşünüyorum” dedi.

Mersin İdman Yurdu yönetimini kutluyorum

Mersin Valisi Özdemir Çakacak,”Süper liğ’de  başarılı bir kadrosu ile Kentimizin takımı  Olan Mersin İdman Yurdu takımında yer alan her sporcunun bir katkı başarısı var.Bundan sonra Mersin İdman Yurdu takımın yanında  olacam Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz,Kulüp Başkanı Ali Kahramanlı, arkadaşlarımızla  takımı en güzel yerklerde olması için el ele vereceğiz.” dedi.

Hizmeti daha güzel yerlere taşıyacağım

 “İnsan haklarına ve demokrasiye inanan, vatandaşlarımıza insan odaklı, çözüm odaklı hizmeti sunan, şeffaf, hesap verebilir yönetim anlayışı ve ben değil biz duygusuyla Mersin’in tüm dinamikleriyle birlikte ortak akılla Mersinimizi daha ileriye götürmenin gayretinde olacağız. Benden önce görev yapan tüm Valilerimize teşekkür ediyorum. Mersin’e ve Mersinlilere sevgi ve saygılarımı sunuyor, tüm vatandaşlarımızın Kurban Bayramı’nı kutluyorum” diye konuştu” sözleriyle konuşmasını noktaladı.

HABER 7

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Yeni gelişmeyi duyurdular! İsrail ve Hamas'tan beklenmedik ateşkes adımı!
Beyaz Saray'a Gazze boykotu! Biden'ın davetini reddettiler