Necdet Özel'den Süleyman Şah mesajı

Genelkurmay Başkanı Org. Necdet Özel, Süleyman Şah Türbesi'ndeki Türk askerine mesaj gönderdi.

Necdet Özel'den Süleyman Şah mesajı
Necdet Özel'den Süleyman Şah mesajı
GİRİŞ 02.10.2014 11:47 GÜNCELLEME 02.10.2014 11:56
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Necdet Özel, IŞİD tehditi nedeniyle son dönemde hükümetin ve kamuoyunun gündemine oturan Süleyman Şah Saygı Karakolu’nda görev yapan TSK personeli için özel bir Kurban Bayramı mesajı yayınladı. Özel mesajında şöyle dedi:

“Yurt dışında bulunan tek vatan toprağımız olan Süleyman Şah Saygı Karakolu'nun Değerli Personeli, Kahraman ve Fedakâr Silah Arkadaşlarım,

Bu bayram gününde, sizlere tevdi edilen görevi çok kritik bir dönemde layıkıyla yerine getirmektesiniz. Bundan sonra da aynı esaslarla, ecdadımıza yakışır şekilde görevinizi başarıyla yerine getireceğinize, Yüce Milletimizi ve Türk Silahlı Kuvvetlerini başarıyla temsil ederek, onur ve haysiyetini koruyacağınıza olan inancım tamdır.

Unutmayınız ki, sizler orada yalnız değilsiniz. Arkanızda Yüce Türk Milletinin, 76 milyon yurttaşımızın olduğunu unutmayınız. Gözümüz, kulağımız ve gönlümüz hep sizlerle beraberdir. Sizden gelecek tek bir haberle, Silahlı Kuvvetlerimizin anında yanınızda olacağının güvenini içinizde hissedin.

Süleyman Şah Saygı Karakolunda, vatana adanmışlık ruhuyla kenetlenmiş olarak görev yapan Türk Silahlı Kuvvetlerinin siz fedakâr ve kahraman mensuplarının ve aile fertlerinin bayramını en içten duygularımla kutluyor, huzur ve esenlikle nice bayramları sevdiklerinizle birlikte geçirmenizi temenni ediyorum.

Hepinizin gözlerinden öpüyorum.”

YORUMLAR 6
  • nizam-ı cedit 9 yıl önce Şikayet Et
    servet şirkkoşmaz . seni nasıl izah etsem bilemedim.. Allaha şükür senin gibi tarih ve maneviyat yoksunu insanlar çok az! biz Irak'ta türbeler camiler yıkılırken neden yoktuk diye düşünen kardeşim... haklısın bunun üzüntüsü yaşamıyor muyum sanıyorsun. ABD Irak'a saldırdığında özellikle ve öncelikle camileri türbeleri eski selçuklu medreselerini tarihi yönetim binalarını köşkleri vs. vurduğunu biliyor musun? bunu neden yaptı: Türk Gençliğinin Osmanlıya döneceğini Osmanlı ruhunu kuşanacağını ve bilinçlendiği taktirde tarihine yeniden döneceğini, bu dönüşle birlikte bu coğrafyadaki tarihine sahip çıkacağını, bu tarihsel eserleriyle ruh ve vucut bulacağını biliyordu. aynısını Esed'e destek vererek izleyerek yaptı. Afganistanda Pakistanda Mısırda hep aynı oyunu tezgahladı ABD!
    Cevapla
  • cafer mutlu 9 yıl önce Şikayet Et
    76 milyon yurttasin askerlerin arkasinda oldugu dogru degil. Hem Suriyedeki nice islam alimlerin kabirleri ne halde?veya isidin Suudi emirlerinin sahabelerin yiktigi kabirlerinde neden tek Turk yoktu o anda?
    Cevapla
  • servet şirkkoşmaz 9 yıl önce Şikayet Et
    Süleyman Şah. hiçbir zaman anlayamadım. yıllardır orada askerler nöbet tutuyor..Bırakın tarihi miras olarak kalsın ne gerek var o kadar masrafa ziyana :S :S .işin kötu tarafı herhangi bir saldırı olsa o kadar insan bir kabir yuzunden ölecek..
    Cevapla
  • osman öztürk 9 yıl önce Şikayet Et
    Hepsi Bu !. Ordu Şimdi Bizim Ordumuz !
    Cevapla
  • metin unaldi 9 yıl önce Şikayet Et
    METİN ÜNALDI. baba ınsan , buyuk komutan sızınle gurur duyuyoruz
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Haftaya damga vuran pozisyonun VAR kayıtları açıklandı
'İsraf' saltanatı ifşa oldu!