Erdoğan'dan MİT'e takdirname

Cumhurbaşkanı Erdoğan MİT'in Musul'da yaptığı başarılı operasyon neticesinde kendilerine takdirname verdi.

Erdoğan'dan MİT'e takdirname
Erdoğan'dan MİT'e takdirname
GİRİŞ 02.10.2014 15:46 GÜNCELLEME 02.10.2014 15:56
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Musul'da Türk vatandaşlarının kurtarılması operasyonunda görev almış olan MİT mensuplarını takdirname ile taltif etti.

Cumhurbaşkanlığı kaynaklarından edinilen bilgiye gore, başarılı bir şekilde yürütülen ve 49 vatandaşımızın sağ salim evlerine dönmeleriyle sonuçlanan süreçte görev alan MİT mensuplarına takdirtanameleri Çankaya Köşkü'nde takdim edildi.

Taltif edilen MİT mensuplarının, bugün MİT Müsteşarı Hakan Fidan'ın kabulü sırasında, takdirnamelerini bizzat Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan aldıkları kaydedildi.

YORUMLAR 3
  • desertrose 9 yıl önce Şikayet Et
    fotoğraftaki bakışmaya dikkat!. ne kadar güven ve minnettarlık dolu ne kadar samımı bir baışma.işte böyle olmalı gönülden yürekten olmalıki güzel olsun.çok hoşlandım ya onların bu halınden allah bozmasın bu gönülden gönüle olan yolculuklarını amin.
    Cevapla
  • nizam-ı cedit 9 yıl önce Şikayet Et
    işte taltif ve takdirname böyle olur. öyle devletin sırlarını sızdırdığı için paralelci polislere verildiği gibi değil...
    Cevapla
  • osman öztürk 9 yıl önce Şikayet Et
    Recep Tayyip Erdoğan,lı Yeni Türkiyeyi !. Değil Bizi Yıkmak İçin CHP İngiliz Yahudi İttifakı ve Komple Haçlılar Gelse Ne Yazar ! Tarih Elbette Kahraman Recep Tayyip Erdoğan,ı Yazar !
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Beyaz Saray'a Gazze boykotu! Biden'ın davetini reddettiler
Başkan Erdoğan'dan dev operasyon sinyali: Sınırımız komple garanti altına alınacak