Diyarbakır'da izinsiz gösteri

Diyarbakır'da IŞİD'in Kobani'deki saldırısını protesto etmek amacıyla izinsiz gösteri yapan gruba müdahale edildi.

Diyarbakır'da izinsiz gösteri
Diyarbakır'da izinsiz gösteri
GİRİŞ 02.10.2014 15:36 GÜNCELLEME 02.10.2014 15:36
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Terör örgütü IŞİD'in Suriye'nin Kobani (Ayn el Arap) kentine yönelik saldırılarını protesto etmek amacıyla izinsiz gösteri yapan gruba müdahale edildi.
 

Diyarbakır'ın Bağlar ve Kayapınar ilçelerinde bir araya gelen grup, izinsiz gösteri yaptı. Olay yerine gelen güvenlik güçleri, uyarılara rağmen dağılmayarak taş ve havai fişek atan göstericilere tazyikli su ve biber gazıyla müdahale etti.Gruplar ara sokaklara dağıldı.

Çöpler toplanmadı

Bu arada bazı esnafların kepenk kapattığı kent merkezinde özellikle işlek caddelerde vatandaşların bayram alışverişinin sürdüğü gözlendi.

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesine ait toplu ulaşım araçları ile servislerin çalışmaması nedeniyle bazı öğrencilerin okula gidemediği, cadde ve sokaklarda biriken çöplerin de toplanmadığı görüldü.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 1
  • temel candan 9 yıl önce Şikayet Et
    şansızlık nerede biliyormusunuz. eğer gösteriyapanlara mikrofon tutulsa :)) neler söyiyecekler tahmin edebiliyormsunuz ayağı yere basmayan sözler yalana dayalı ön kabuller akabinde öyle istekler çıkacaktırki samimyetin yanından geçmeyecek sözler vs vs..nedense bu anarşi içinde olanların kaderi herhalde belki mücadeleyi bu konuda yapmak lazım madde madde yalanlarını yüzlerine söylemek mücadelenin en iyisi belkide masumlara bulaşmaması için..
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İspanya, 4 ülke ile aynı anda Filistin devletini tanımayı planlıyor
Rekorları altüst etti! Mükafatı kaptı: Okan Buruk'a yüzde 150 zam