TSK'dan IŞİD iddialarına yalanlama

"IŞİD'in Türkiye topraklarında olduğu" yönünde sosyal medyada ve bazı internet sitelerinde yer alan iddiaların asılsız olduğu bildirildi.

TSK'dan IŞİD iddialarına yalanlama
TSK'dan IŞİD iddialarına yalanlama
GİRİŞ 02.10.2014 16:37 GÜNCELLEME 02.10.2014 16:41
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Terör örgütü IŞİD ile bazı Kürt gruplar arasındaki çatışmalar, Şanlıurfa'nın Suruç ilçesine komşu olan Suriye'nin Kobani bölgesinde şiddetini artırdı.

Kobani'ye bağlı Şiftek köyü Zorafa mevkisinde, terör örgütü IŞİD militanları ile bazı Kürt gruplar arasında dün geceden itibaren artan çatışmalar, Türkiye tarafından rahatlıkla görülebiliyor.

Çatışmalar, Kobani'nin yakınından geçen demiryolunu çevreleyen tepelerde yoğunlaşırken, Türk Silahlı Kuvvetlerinin (TSK) de sınır hattında güvenlik önlemlerini üst düzeye çıkardığı gözlendi.

Şanlıurfa'nın Suruç ilçesinin Karaca Mahallesi'nden rahatlıkla izlenebilen çatışmalar nedeniyle güvenlik güçleri vatandaşları bölgeden uzaklaştırdı.

İddialar yalanlandı

Öte yandan, yetkililer, "terör örgütü IŞİD militanlarının Türkiye topraklarında olduğu" yönünde sosyal medyada ve bazı internet sitelerinde yer alan iddiaların asılsız olduğunu kaydederek, çatışmaların Suriye sınırları içinde yaşandığını ve sınır ihlalinin söz konusu olamayacağını vurguladı.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 2
  • Ferşid 9 yıl önce Şikayet Et
    Aman Dikkat !!!. İran gibi bazı ülkelerin medyası Türkiye ve IŞİD arasında bağlantı olduğunu durmadan duyuruyor.Son duyduğum haberde de IŞİDin ilk dış elçiliğinin İstanbulda kurulduğunu İran gazetelerinden duydum
    Cevapla
  • temel candan 9 yıl önce Şikayet Et
    ne o sosyal medya. Adı masum kelime dizileri ile sosyal miş efendim medya.mış..:) sosyal olunca yalancılık mı olmalı medyanın bir kısmı denetlenecek bu medya denetlenmeyecek 3 dünya ülkesiyiz Osmanlıda da ya bu kadın namussuz derdi birisi haydee bütün cahiller evi taşlar basarlardı ne fark var arada hiçfark yok bugüne geldiğimizde..bu batı ile aramızdaki FARKTIR anlayana bir arpa boyu yol almamışız batıda bu kadar aleni yalan söylemezler inanmazlarda..
    Cevapla
DİĞER HABERLER
AK Parti teşkilatı İstanbul’da milyonlarca seçmene nasıl dokunabiliyor?
Hakan Fidan ilk kez detaylı anlattı! 7 Şubat MİT krizi neden yaşandı?