PKK 3 okulu daha kundakladı

Hakkari’nin Yüksekova ilçesinde dün çıkan olaylardan sonra 3 okul daha ateşe verildi. Okullara saldırıda kullanılan baltalar dikkat çekti.

PKK 3 okulu daha kundakladı
PKK 3 okulu daha kundakladı
GİRİŞ 03.10.2014 14:31 GÜNCELLEME 03.10.2014 14:31
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Yüksekova’da önceki gün IŞİD’in Kobane kentine yönelik saldırıları protesto etmek için düzenlenen yürüyüşün ardından olaylar çıkmıştı. Geç saatlere kadar süren olaylar sırasında 3 okul daha camları kırılarak molotof kokteylli saldırıya uğradı. İlçenin Güngör ve Sait Boru Mahallelerindeki Süleyman Uğur Sıtkı ve Halit Okay İlköğretim okulları yüzü kapalı gruplar tarafından camları kırılarak Molotof kokteylleriyle ateşe verildi. Süleyman Uğur Sıtkı İlköğretim okulunun pencerelerini kırarak sökmek için kullanılan baltalar da dikkat çekti. Daha önce 3 kez saldırıya uğrayarak ateşe verildikten sonra onarılan çarşı merkezindeki Cumhuriyet İlköğretim okulunun da camları kırılarak ateşe verildi. Büyük bir bölümü kullanılamaz hale okullarda ciddi şekilde maddi hasar meydana geldi. Olayla ilgili inceleme sürüyor.

YORUMLAR 1
  • Burak Hakan 9 yıl önce Şikayet Et
    Hakan. Devlet artik yeter desin bu pisliklere, bunlara yapani bulup ISIDe teslim etmeli madem Turkiyede idam kalkti ozaman ISIDe teslim ediceksin o gereyini yapar, boyle serefsizlik olmaz ki! Okuldan ne istiyon lan serefsizler!
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan esprili gönderme: Artık Fenerbahçeli değilim
DEM Parti'den skandal Türk bayrağı kararı!