Abdullah Gül kurbanını İHH'ya bağışladı

11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Cuma namazını Fatih Camii’nde kıldı. Buradan İHH İnsani Yardım Vakfı’na geçen Gül, kurban bağışında bulundu.

Abdullah Gül kurbanını İHH'ya bağışladı
Abdullah Gül kurbanını İHH'ya bağışladı
GİRİŞ 03.10.2014 16:07 GÜNCELLEME 03.10.2014 16:07

Abdullah Gül, cuma namazını kılmak üzere Fatih Camii’ne geldi. Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir ve caminin müezzini Gül’ü cami girişinde karşıladı. Cuma namazını kılan Gül, çıkışta vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaştı. Bazı vatandaşlar Gül’le sohbet ederken, bazıları da fotoğraf çektirmek için yarıştı. Gül camiden sonra yürüyerek İHH İnsani Yardım Vakfı’na geçti. Burada İHH Başkanı Bülent Yıldırım ve vakıf yöneticileriyle bir araya gelen Gül, kurban bağışında bulundu. Vakıftan çıkarken, gazetecilerin Meclis’ten geçen tezkereyle ilgili sorularını yanıtsız bırakan Abdullah Gül, daha sonra aracına binerek ayrıldı.

İKİ HİSSE KURBAN BAĞIŞI YAPTI

Gül’ün yaptığı bağışla ilgili gazetecilere bilgi veren İHH İnsani Yardım Vakfı Başkanı Bülent Yıldırım, eski cumhurbaşkanını çay içmeye davet ettiklerini belirterek, “Gelmişken iki hisse kurban bağışında bulundu. Bir tanesi Filistin’e, ötekisi Doğu Türkistan’a. Bence bu yerleri tercih etmesi anlamlıdır. İslam dünyasının iki tane problemli ve mazlum coğrafyayı tercih ettim. Kendisiyle çok uzun yıllardır tanışıyoruz. Vakfımızın kurulduğu ilk günden itibaren vakıf çalışmalarını yakından takip ediyor ve her zaman desteklerde bulunuyordu. Bu ziyaret bizi ziyadesiyle memnun etti” dedi.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Türkiye'deki banka kartlarının sayısı nüfusun 5 katına çıktı
Nüfus oranları açıklandı! Çocuk sayısı ile ilgili korkutan rakam