Viranşehir'de YPG'li cenazesinde gerginlik

Suriye'de İŞID militanları ile girdiği çatışmada öldürülen YPG'li Deniz Ata'nın cenazesinde gerginlik yaşandı.

Viranşehir'de YPG'li cenazesinde gerginlik
Viranşehir'de YPG'li cenazesinde gerginlik
GİRİŞ 06.10.2014 13:45 GÜNCELLEME 06.10.2014 13:46
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Suriye'de İŞID militanları ile girdiği çatışmada öldürülen PKK'nın Suriye'deki silahlı kolu olan Suriye'de İŞID militanları ile girdiği çatışmada öldürülen kod adlı Deniz Ata'nın cenazesi, memleketi Şanlıurfa'nın Viranşehir İlçesi'nde toprağa verildi. Cenazenin ilçeye getirilişi sırasında çöp konteynerlerini devirip lastik yakarak, yolu trafiğe kapatan ve uyarılara rağmen dağılmayarak sinyalizasyon lambalarına zarar verip banka ATM'lerine molotof kokteyli atan gruba, biber gazıyla müdahale edildi.

PKK'ya 3 yıl önce katıldığı belirtilen Deniz Ata, dün Kobani'de İŞID ile girdiği çatışmada öldürüldü. Ata'nın cenazesi, sınırdan geçirildikten sonra Suruç'ta yakınları tarafından teslim alınarak araç konvoyu eşliğinde Viranşehir İlçesi'nin Emiroğlu Mahallesi'nde yaşayan ailesinin evine getirildi.

Cenazeye katılanlar arasındaki bir grup, Mardin- Viranşehir karayolunda çöp konteynerlerini devirerek lastikleri ateşe verdi ve yolu trafiğe kapattı. Polisin uyarılarına rağmen dağılmayan, bankalara ait ATM'lere molotof kokteyli atarak sinyalizasyon lambaları ve MOBESE kameralarına zarar veren gruba biber gazı

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 1
  • herkese 9 yıl önce Şikayet Et
    BU ÇOK KÖTÜ ! !. Bu çok kötü ! ! Türkiyenin bu cenazeleri içeri sokması yani türkiyeye sokması türkiyedeki pkk lıların peşine İŞİD in düşmesine sebep olabilir ! ! ! bu cenazeler türkiyeye alınmamalı ! !
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Onlar işaret edildi! Erdoğan-Biden zirvesini engellemeye çalışıyorlar
'Halk TV' itirafları 'pes' dedirtti! Olay sözler: Daha fakir görünelim ki...