Eroğlu'nu güldüren 'su' haberleri

Bakan Eroğlu, "İstanbul'da su kesilecek' dediler, bir sürü baraj resmi gösteriyorlar ben gülüyordum" dedi, İstanbul'a iyi haberi verdi:

Eroğlu'nu güldüren 'su' haberleri
Eroğlu'nu güldüren 'su' haberleri
GİRİŞ 06.10.2014 17:27 GÜNCELLEME 06.10.2014 17:27
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Dinar ilçesindeki Park Ala Toplantı Salonu'nda düzenlenen bayramlaşma töreninde yaptığı konuşmada, her bayramda olduğu gibi bu bayramda da Afyonkarahisar ve Dinar'da olmaktan büyük mutluluk duyduğunu söyledi. 

"İstanbul'un 2071 yılına kadar suyu var"

Türkiye'de sulama ve içme suyu konusunda yapılan çalışmalar hakkında da bilgi veren Eroğlu, şöyle konuştu:

"Türkiye'de 268 adet baraj inşa ettik, 76 şehre su götürdük. Bu kuraklıkta İstanbul susuz kalacaktı, mayıs ayından itibaren ancak susuz bırakmadık. İzmir, susuz kalacaktı susuz bırakmadık. Mersin gibi 76 şehre su verdik. Büyük düşündük, planlarken kesinlikle 30-40 yıl sonrasını dikkate alarak planlıyoruz. 'İstanbul'da su kesilecek' dediler, bir sürü baraj resmi gösteriyorlar ben gülüyordum ancak İstanbul'un 2071 yılına kadar suyu var. Su medeniyettir, dolayısıyla suya çok büyük önem veriyoruz."

KAYNAK: AA
YORUMLAR 3
  • Albertini 9 yıl önce Şikayet Et
    !!!!. enes kardeş takıldığın nokta nedir ben onu kavrayamadım yoksa istanbulun susuz kalmamasımı seni rahatsız eden nokta ?
    Cevapla
  • ekgelir1 .tk 9 yıl önce Şikayet Et
    enes özmen. Yaptığı araştırmalar, olası senaryolara karşı uygulanacak planlar olabilir mi?
    Cevapla
  • enes özmen 9 yıl önce Şikayet Et
    Ben senin bu kadar kesin konuşmana gülemiyorum. "2071 yılına kadar İstanbul'un suyu var" böyle bir sözü söyleme yetkisini, hakkını size kim veriyor?
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İsrail'den misilleme! "İran’ın saldırısı İsrail ve ABD’ye yaradı..."
3 penaltı kurtaran kaleci: Babam bana muska verdi!