O polis toprağa verildi

Dün üzerine kaya düşmesi sonucu hayatını kaybeden polis memuru Mustafa Öztürk, gözyaşları arasında son yolculuğuna uğurlandı.

O polis toprağa verildi
O polis toprağa verildi
GİRİŞ 07.10.2014 15:51 GÜNCELLEME 07.10.2014 15:51

Kırıkkale İl Emniyet Müdürlüğü’nde Olay Yeri İnceleme Şube Müdürlğü’nde görev yapan polis memuru Mustafa Öztürk (44) Kurban Bayramı dolayısıyla ziyarete geldiği baba evi Bafra ilçesinin Kolay Mahallesi’nde eşi ve çocuklarıyla Asarkale mevkiine gezmeye gitti.

Öztürk, burada 20 metre yükseklikte bulunan mağaraya akvaryum taşı toplamak için çıktığı esnada büyük bir kaya parçasının üzerine düşmesi sonucu hayatını kaybetti.

Bugün Kolay Mahallesi’nde Öztürk için Samsun İl Emniyet Müdürlüğü tarafından cenaze töreni düzenlendi. Kolay Mahallesi Merkez Camii’nde düzenlenen törene Bafra İlçe Garnizon Komutanı Jandarma Binbaşı İlhan Güngör, Bafra İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Yiğit, ölen polisin ailesi, yakınları ve vatandaşlar katıldı.

Öztürk’ün cenazesi öğle namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından Kolay Mahallesi’ndeki aile kabristanlığına defnedildi.

Evli ve 3 çocuk babası olan Öztürk’ün cenazesinde annesi Metanet ve eşi Zeynep gözyaşlarını tutamadı. Çocukları Aykan, Güzin ve Furkan annesinin yanından biran olsun ayrılmadılar.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
 Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz duyurdu: Emekliler için özel çalışma
Muleka golle döndü! Beşiktaş 5 maç sonra nefes aldı