3 belediye otobüsünü cayır cayır yaktılar!

Sultangazi'de yüzleri maskeli gösterici grubunun 3 otobüsü ateşe verme anı cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

GİRİŞ 07.10.2014 17:52 GÜNCELLEME 07.10.2014 18:33
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış

Eylemler sürdüğü sırada 5 - 10 kişilik bir gösterici grubu Yunus Emre Mahallesi otobüs son duraklar mevkiinde park halindeki otobüsleri taşlamaya başladı. Bu sırada başlayan cep telefonu kaydında otobüslerin camlarını kıran yüzleri maskeli göstercileri yere kumaş parçaları serdiği görülüyor.

Göstericiler yere serdiği kumaş parçalarını ateşe verip otobüslerin içine atıyor. Otobüslerden alevler yükselirken, iki gösterici alevlerin daha hızlı büyümesini sağlamak için ellerindeki şişelerden yanıcı sıvı attıkları görülüyor. Kısa bir süre sonra otobüslerden alevler yükseliyor.

Bu sırada gösterici grubundan olmayan yüzlerce kişi de olan biteni seyrediyor. Olay yerine gelen polis, kalabalığı "Burası güvenli değil, boşaltın" anonsuyla dağıttı.  Sultangazi'de yaşanan bu dehşet bir cep telefonu kamerasına yansıyor

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 13
  • CEVAT ADIYOK 9 yıl önce Şikayet Et
    YAZIKLAR OLSUN VATAN HAİNLERİNE .... ya halk olarak bu konuda daha duyarlı olmalıyız , bir ve birlikte olmalıyız evet ama devlette bu adamları yakalayıp hain olarak yargılama !! bunları yapan adamlardan bu devlete ve millete ne hayır gelir söyleyin allah aşkına !! bu adamları yakalamalı devletimizin , milletimizin bekası için kobani gibi yerlere göndermeli !!
    Cevapla
  • ekgelir1 .tk 9 yıl önce Şikayet Et
    İşte bunlar sınırı zorlayanlardır. Allah devletimize, polisimize yardım etsin.
    Cevapla
  • ismail akkaş 9 yıl önce Şikayet Et
    RESMEN İZLİYORLAR.. Abicim orda elinde molotof bile olmayan 3 tane adam otobüsü yakmaya çalışıyor 50 kişi izliyor yazık değilmi sen o araçlara her sabah biniyosun bu kadar korkak olmayın gözünüzü sevem.
    Cevapla
  • ismail akkaş 9 yıl önce Şikayet Et
    ne biçim insanlarsınız. ulan 3 tane adamı 50 tane adam her sabah bindiği otobüsün yakılmasını bekliyor sizin erkekliğinize yazıklar olsun.
    Cevapla
  • boran han 9 yıl önce Şikayet Et
    Sağ duyu çağrısı!. Kardeşim 3 tane zibidi 1 saat uğraşıyor ateş yakıyor onlarca kişi bunları sinema tadında izliyor yaşananları. Yaşları 15-19 kimsemi ses çıkarmaz kimsemi dur ne yapıyorsun demez? Bu ülkenin malı hepimizin namusu bir insan oğlu namusuna göz dikenleri bu şekil izlermi? Bu şerefsizler bu kadar rahat dolaşmamalı benim ülkemde yazıklar olsun bunlara göz yumanlara yazıklar olsun bunlara prim verenlere yazıklar olsun bunlara dur demeyenlere. Kendi adıma utanç duyuyorum bu densiz vurdum duymaz olmamıza.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Başkan Erdoğan'dan İsrail-İran açıklaması: İki taraf da farklı şeyler söylüyor
Fahiş fiyata sivil boykot! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yeni talimat