HDP'den 'yağmalamayın' tweeti

Maliye Bakanı Mehmet Şimşek ve Batman Belediye Eşbaşkanı Sabri Özdemir, Batman'da meydana gelen olaylarla ilgili açıklama yaptı.

HDP'den 'yağmalamayın' tweeti
HDP'den 'yağmalamayın' tweeti
GİRİŞ 07.10.2014 18:53 GÜNCELLEME 07.10.2014 18:53
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Maliye Bakanı Şimşek, bir bankanın ve banka ATM'lerinin yakılmasıyla ilgili "Bu vandallık niye? Lütfen oyuna gelmeyelim" dedi.

HDP'li Belediye başkanı da uyardı

Eşbaşkan Sabri Özdemir ise "Batman'daki halkımızı duyarlı olmaya çağırıyoruz. Bizim düşüncemizde yağmalama olamaz" dedi.

YORUMLAR 7
  • recep 9 yıl önce Şikayet Et
    Yazıklar olsun !. Diyarbakır'da şehrin en işlek caddesinde 6 saat boyunca çocuklarımla arabada mahsur kaldım. Yol kapalı, yolu kapatan da saysan 5 tane genç. Polis müdahaleden aciz yada yetkisiz kılındığı için müdahale emri verilmeden geçip gidiyor. Tüm kavşaklarda barikat kuran gençler var. Zorla korna çaldıran, kontak kapattıran, istediği aracı yakanlarla dolu her yer. İnsan kendi memleketine bu kadar mı zarar verir. Belediyesi kürt, halkın çoğunluğu kürt olan bir memlekette yaşıyorum. Madem kendince haklı bir tepki ortaya koyuyorsun, neden kendinle çelişip memleketini yakıp yıkıyorsun? Kendi halkına bu zulmü yaşatıyorsun. Bir kürt olarak utanıyorum. Yazıklar olsun!
    Cevapla
  • Ruhi Kara 9 yıl önce Şikayet Et
    BU OLAYLARDA. Polisin yetkisinin arttırılması ve bunun kamuoyuna duyurulması gerekir. Bu olaylarda evinin balkonunda vurulan kapısının önünde öldürülen gördük Yazık değil mi. Bu olayların bir kanuni hükmünün olması ve bu hükmün yerine getirilmesi gerekir. Aman süreç kötüye gitmesin dedikçe şımardıkça şımarıyorlar. Kobani düşmesin diye bize tehdit savuruyor adamlar. O kadar güçlüsünün devlet olmaya bölmeye parçalamaya çalışan sizsiniz madem bu kadar güçlüsünüz gidip kobaniyi savunun bre gafiller
    Cevapla
  • Savaş TECER 9 yıl önce Şikayet Et
    Defolun Ülkemden. Doğuya baraj yapılıyor yak yık, Sanral yapılıyor yak yık, Yol yapılıyor yolu kapat, Kalekol yapılıyor yak yık, Okulları yak, Kobani düşüyor yak yık yağmala eeee kanı bozuklar defolun ülkemden.
    Cevapla
  • cesur malatyalı 9 yıl önce Şikayet Et
    melih aslan sen mi sahip çıkacan. polis şu göstericilere mücadelede ne çekiyor biliyormusun şuan en az 6 7 polis gezicilerden bu hainlerden dolayı içerde boş ver sen vurmak isteyen buyursun vursun
    Cevapla
  • Mehmet Caner 9 yıl önce Şikayet Et
    Sayın Bakanım. Onursuz bir memleket olup yatırım alacağımıza şerefimizle aç aç otururuz daha iyi.Satılmışlığın alemi yok mide için
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
ABD üniversitelerindeki Gazze protestosu dalga dalga büyüyor! Netanyahu panikledi
'Halk TV' itirafları 'pes' dedirtti! Olay sözler: Daha fakir görünelim ki...