Vandallar Türk bayrağını yaktı!

Iğdır'ın Ordu Caddesinde IŞİD'in Kobani'ye saldırısına tepki göstermek için toplanan yaklaşık 500 kişilik gruba polis izin vermedi.

Vandallar Türk bayrağını yaktı!
Vandallar Türk bayrağını yaktı!
GİRİŞ 07.10.2014 19:13 GÜNCELLEME 07.10.2014 19:13
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Iğdır'ın Ordu Caddesinde IŞİD'in Kobani'ye saldırısına tepki göstermek için toplanan yaklaşık 500 kişilik gruba polis izin vermedi. Bunun üzerine göstericilerin attığı taşlardan çevredeki çok sayıda işyerinin camları kırıldı. Bunun üzerine Azeri kökenli işyeri sahipleri göstericilere tepki gösterdi. Dörtyol kavşağında birbirine giren iki gruptan yaklaşık 10 kişi yaralandı. Polis ve jandarma iki grup arasında barikat oluşturdu. Havanın kararmasına rağmen grupların dağılmaması üzerine Ehlibeyt Alimler Derneği Başkanı Veli Bedir, Azeri gençlere seslendi. Veli Bedir, “Tahriklere kapılmayın. Bu vatan, bu bayrak bizim. Provakasyonlara gelmeyin. Allah rızası için dağılın” diye konuştu. Bir süre daha karşılıklı slogan atan gruplar daha sonra dağıldı. 

DOĞUBAYAZIT'TA TÜRK BAYRAĞI YAKILDI

Ağrı'nın Doğubayazıt ilçesindeki Yolaltı Sokak üzerinde ateş yakarak barikat kuran göstericiler, Doğubayazıt Çok Programlı Lisesi'nin bahçesinde bulunan Türk Bayrağını gönderden indirdi. Göstericiler daha sonra Türkiye-İran uluslararası karayolunu kapatarak bayrağı ateşe verdi.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 7
  • orjinal305 9 yıl önce Şikayet Et
    ne hale geldik . Bir zamanlar değil o bayrağa yaklaşmak , direğine bile el süremezlerdi . Ama şu hale bakın , Şehitlerimizin kanlarıyla şekillenmiş ay yıldızlı al bayrağımız çapulcuların teröristlerin elinde oyuncak oldu . Önüne gelen bayrak indirip yakıyor . Yeter bu milletin değerleriyle oynattığınız . Barış süreci dediğiniz şeyi ( içeriğini kimse bilmiyor ama sadece teröristlerin işine yarıyor ) alın başınıza çalın . Ülkeyi bu hale getirenlere ben hakkımı helal etmiyorum !!!!
    Cevapla
  • ALİ ÜNLÜER 9 yıl önce Şikayet Et
    bu hainlere . derhal vur emri çıkartılmalı
    Cevapla
  • Ruhi Kara 9 yıl önce Şikayet Et
    VATAN HAİNİ. Bu ülkede İDAM olmadıkça çok bayrak yakılır. Söylemekten usandık kardeşim. Adı üstünde terörist! Sallandır meydanda YEMİN EDERİM terör biter. Kanunlar çok pamuk abicim
    Cevapla
  • Volkan Gazi 9 yıl önce Şikayet Et
    Vandal mı?. Ne vandalı? Terörist bunlar, terörist...
    Cevapla
  • alper yeler 9 yıl önce Şikayet Et
    PROVAKASYON OLDUĞUNU BİLE BİLE YAPIYORLAR BİRDE NAMUSUMUZA EL ATIYORLAR . müsama gösterilmemeli ..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Irak'ta Haşdi Şabi karargahına hava saldırısı! İran ve ABD'den peş peşe açıklamalar
Kulüpler Birliği geri adım atmıyor! Büyükekşi yönetimine büyük baskı