Kuran kursunu böyle korudular

Van’da Kobani’ye destek amaçlı yapılan gösteriler sırasında bir derneğe ait Kuran kursu da göstericilerin hedefi oldu.

Kuran kursunu böyle korudular
Kuran kursunu böyle korudular
GİRİŞ 09.10.2014 07:04 GÜNCELLEME 09.10.2014 10:45
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Camları kırılan ve önündeki araçlar tahrip edilen Kuran kursunu Dernek yöneticileri  ve mahalle halkı ellerinde sopalarla  korumaya çalıştı.

Taş atan ve kursun camlarını kıran göstericilere mahalleliler  taşla karşılık verdi. Bunun üzerine bölgeye polisin gelmesiyle göstericiler uzaklaştı, bölgede durum normale döndü.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 9
  • Monte Cristo 9 yıl önce Şikayet Et
    Yanlış. Filistin İsrail tarafından bombalanırken hergün çıkıp Filistin'in yanındayız her türlü desteği veririrz diyen hükümet yanı başında olan Kobani için neden aynı tepkiyi göstermiyor milletin sinirlendiği şeylerden biride bu.
    Cevapla
  • emre ayhan 9 yıl önce Şikayet Et
    dinsizler. ne olacak bunlardan dinsizler kuranı kerimi yakmışlar diyarbakırda müslüman düşmanı bunlar inşallah doğu halkı görür bunların gerçek yüzünü gerçi gören çokda milleti sindirmişler asker sokağa çıkınca hiçbir yok ortada leş kargları
    Cevapla
  • serdar onurlu 9 yıl önce Şikayet Et
    malesef tablo bu. türkiyenin heryerinde kuran kurslarına cemiyetlere yapılan bir saldırı var..kuran yakanlar yasin yakanlar kuran kursu taşlayanlar var..bunların islam ehli olmadığı açık..ancak bu ülkenin islam ehli düzgün vatandaşları da devletten medeti kesmiş ve kendini biçare savunmaya çalışan bir durum sergiliyorsa bu devletin ayıbıdır.bu ülkenin düzgün insanları taziye çadırında mı hatırlanacak..malesef böyle düşünmeye başladım
    Cevapla
  • osman öztürk 9 yıl önce Şikayet Et
    Üstad Necip Fazıl Kısakürek Çok Haklı !. BU ÇAPULCULAR ,,İslamiyet Avrupa'dan Gelse,Müslüman Olacaksınız, ,diye yıllar önce söylemişti !
    Cevapla
  • karacocuk 9 yıl önce Şikayet Et
    Koministler. Kur an kursundan ne istiyorsunuz
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Fiat Topolino Türkiye’de 449 bin TL’den satışa çıktı! İşte özellikleri...
Canlı yayında itiraf etti! 'Kılıçdaroğlu'na İmamoğlu önderliğinde kumpas kurduk'